آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 220151
تاریخ انتشار : 3 مهر 1396 9:0
تعداد بازدید : 1255

جهاد دانشگاهی سرویس آنلاین ترجمه مقالات علمی راه اندازی می کند

سرویس آنلاین ترجمه مقالات علمی انگلیسی به نام «ترجمیار» در مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی راه اندازی می شود.

ایسنا - فاطمه عظیم زاده، سرپرست مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی افزود: این سرویس تحت عنوان ترجمیار و با مشارکت شرکت پردازش هوشمند ترگمان از اواسط مهر ماه در SID راه اندازی می شود. از طریق این سرویس کاربران قادر خواهند بود تا مقالات انگلیسی در فرمت PDF را به زبان فارسی ترجمه کنند.  
عظیم زاده با بیان فرایند بازنویسی تارگاه مرکز اطلاعات علمی یا SID گفت: سرویس ترجمیار یکی از خدمات جدیدی است که در جریان فرایند بازنویسی تارگاه SID و در راستای خدمات تازه این تارگاه در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. تا قبل از پایان سال و با اتمام فاز نهایی بازنویسی تارگاه SID، کاربران شاهد امکانات و سرویس های جدید و بازیابی بخش های مختلف این تارگاه خواهند بود.  وی ادامه داد: سرویس ترجمیار با توجه به نیاز مخاطبان در راستای دسترسی آسان به مقالات و منابع علمی و بهره گیری از دانش علمی روز دنیا راه اندازی شده و برای کاربران این امکان را فراهم می کند تا با عضویت در این سیستم بتوانند متن مقالات علمی انگلیسی را ترجمه کرده و از آن جهت از تحقیقات و پژوهش های علمی استفاده کنند. سرپرست مرکز اطلاعات علمی افزود: ترجمیار به عنوان یک دستیار هوشمند فعالیت کرده که با ترکیب سرعت ترجمه ماشینی و دقت و ظرافت انسانی قادر است فرایند ترجمه را با خطای کمتری نسبت به سایر سرویس های ترجمه انجام دهد.
وی گفت: در این سیستم هر بخشی از مقاله که برای ترجمه ازسوی کاربر انتخاب شده، به صورت رنگی مشخص شده و کاربر می تواند از هربخشی از متن ترجمه را آغاز کند. علاوه بر این در هنگام ترجمه متون تخصصی، با توجه به وجود یک فرهنگ لغت تخصصی که با استفاده از واژگان معادل موجود در بانک های اطلاعاتی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی غنی تر شده است، لغات متعددی را به کاربر پیشنهاد می دهد تا بتواند با توجه به متن به مطلوب ترین و بهترین ترجمه برسد.   
عظیم زاده با بیان سهولت کار با ترجمیار گفت: محیط ویرایشگر این سرویس از لحاظ ظاهری شبیه به محیط Office بوده و کاربر قادر است پس از ترجمه و ویرایش، فایل خروجی را در فرمت doc دریافت کند.
سرپرست مرکز اطلاعات علمی ادامه داد: دسترسی به ترجمیار از طریق کد ورودی امکان پذیر است؛ اما کاربران SID می توانند با جستجو در بانک مقالات انگلیسی نشریات علمی و مجامع علمی به منابع مورد نظر خود به راحتی دسترسی پیدا کرده و با دریافت کد تخفیف ۵۰ درصدی از خدمات ترجمه آنلاین بهره مند شوند.  
عظیم زاده ادامه داد: این سرویس به صورت آزمایشی از اواسط مهر در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی به نشانی SID.ir  رونمایی شده و در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :