آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 219047
تاریخ انتشار : 22 شهریور 1396 8:15
تعداد بازدید : 1216

اما و اگرهای فروش HTC به گوگل

در روزهای گذشته خبرهایی منتشر شده مبنی بر اینکه گوگل قصد دارد کمپانی اچ تی سی را خریداری کند.

فناوران - اچ تی سی از چند سال پیش با مشکلات مالی روبه رو شده است تا آنجا که پس از هر فصل و برآورد عملکرد مالی، متحمل ضرر و زیان بسیاری شده است و بیش از آنکه بخش موبایل این شرکت سودی در پی داشته باشد، متضرر می شود.
با همه این مشکلات اچ تی سی سال هاست که توانسته در بازار موبایل دنیا فعالیت کند و اعلام ورشکستگی نکرده است.
با این حال به تازگی شایعاتی منتشر شده مبنی بر اینکه اچ تی سی بخش موبایلش را به گوگل واگذار خواهد کرد و از این پس همه تلاش خود را در زمینه واقعیت افزوده متمرکز خواهد کرد. بر این اساس در این گزارش به جوانب مثبت و منفی خرید اچ تی سی توسط گوگل می پردازیم.

 پیکسل ها موفق از آب درآمدند
سال گذشته گوگل اقدام به عرضه گوشی های سری پیکسل کرد. این گوشی ها که در دو مدل تولید شده بودند، توانستند توجه بسیاری را به خود جلب کنند. اگرچه گوگل پیش تر ساخت گوشی های نکسوس را با سازندگان مختلف تجربه کرده بود، اما موفقیتی که گوشی های پیکسل به دست آوردند به مراتب بیشتر از سری نکسوس در طول سال های گذشته بود. اگرچه گوگل ترجیح داد که از سازنده گوشی های پیکسل نامی برده نشود و برخلاف گوشی های نکسوس که با برند سازنده راهی بازار می شد، گوشی های نکسوس بدون هیچ نام و لوگویی از سازنده عرضه شد. با این حال بعد از مدت ها اعلام شد که این گوشی ها را اچ تی سی ساخته است. بر این اساس خرید اچ تی سی شاید از پارسال رقم خورده بود و می توان به همکاری مشترک این دو کمپانی امیدوار بود.

 گوگل بخش سخت افزار می خواهد
گوگل به بزرگ ترین غول جست وجوگر شهرت دارد، اما همین غول جست وجو با اینکه در همه زمینه ها فعالیت می کند و یکی از بزرگ ترین کمپانی های دنیاست، اما هیچ شرکت سخت افزاری ندارد. بر این اساس خرید اچ تی سی می تواند این ضعف گوگل را جبران کند و به یک شرکت مستقل در حوزه تلفن های همراه به شکل جدی وارد شود.

 رقابت با اپل جدی تر می شود
شاید یکی از دلایل گوگل برای خرید بخش موبایل اچ تی سی و ورود به حوزه سخت افزاری تلفن های همراه، رقابت با اپل باشد؛ چرا که اپل از سال ۲۰۰۷ که به شکل رسمی وارد حوزه موبایل شد، ساخت گوشی هایش را نیز به شکل مستقل انجام می داد و برای عرضه گوشی هایش با هیچ شرکت سخت افزاری همکاری نکرد. البته خرید دوربین و ال سی دی و یک سری از کامپوننت ها از شرکت ّهایی مثل سامسونگ و هوآوی اجتناب ناپذیر بود؛ چرا که اپل سازنده دوربین یا ال سی دی نیست. با این حال همه مراحل به شکل کامل توسط اپل صورت می گیرد. بر این اساس به نظر می رسد گوگل نیز برای اینکه رقابت تنگاتنگ تری را با اپل آغاز کند، اقدام به خرید اچ تی سی کرده است.

 آزموده را آزمودن خطاست
با همه این اوصاف گوگل چند سال پیش دقیقا زمانی که موتورولا نیز همانند اچ تی سی با اوضاع بد مالی دست وپنجه نرم می کرد، گوگل اقدام به خرید بخش موبایل موتورولا کرد، اما تلاش گوگل برای ورود به بخش موبایل سرانجامی نداشت. این کمپانی نتوانست موفقیتی در بازار موبایل دنیا کسب کند و پس از چند سال مجبور شد موتورولا را به شرکت چینی لنوو واگذار کند.  بر این اساس شاید بتوان سابقه بد گوگل در ورود به بخش سخت افزاری موبایل را یکی از نقاط ضعف این غول جست وجوگر دانست و به آینده همکاری با اچ تی سی نیز خیلی امیدوار نبود. اما از سوی دیگر شاید موفقیت پیکسل ها را اگرچه در مقابل فروش آیفون، نتوان رقم قابل توجهی دانست، اما می توان آن را کور سوی امیدی برای آینده فعالیت گوگل در بخش سخت افزار دانست.
با این حال نمی توان درباره آینده خیلی با اطمینان صحبت کرد؛ چراکه زمان، موفقیت یا عدم موفقیت گوگل و اچ تی سی مشخص می کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :