املت پاستا بخورید
برای تهیه املت پاستا باید ماکارونی یا پاستا صدفی (یک بسته)،تخم مرغ (سه عدد)، سوسیس (دو عدد)، فلفل دلمه ای رنگــی خرد شده (یک پیمانه)، نمک، فلفل و زردچوبه، روغن، آویشن (نصف قاشق چایخـوری) و خامه (نصف پیمانه) داشته باشید.
در ظرف مناسبی آب را همراه نمک، یک قاشق سوپخوری روغن و کمی زردچوبه روی حرارت گذاشته، آب که جوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا خوب مغز پخت شود، سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای ها را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت داده و می گذاریم خنک شوند. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته، سپس سوسیس های حلقه شده و فلفل دلمه ای ها را به مواد تخم مرغی افزوده، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در آخر خامه را افزوده، خوب هم می زنیم و پاستا را هم اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنیم. در یک قالب کمربندی کاغذ روغنی چرب شده گذاشته، مواد را داخل آن ریخته و قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم. املت پاستای ما آماده است.