آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 216691
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1396 10:51
تعداد بازدید : 852

در بازدید از نمایشگاه دانش‌بنیان برق و الکترونیک مطرح شد

شگفتی هیات های خارجی از پیشرفت شرکت های دانش بنیان ایران

اولین نمایشگاه تخصصی شرکت های دانش بنیان کشور در حوزه برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات که پنج شنبه 12 مردادماه جاری در محل دایمی نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفت وگو) برگزار شد، امروز عصر به کار خود پایان می دهد.

فناوران - در این نمایشگاه حدود 100 شرکت برتر کشور با فناوری بالا High tech در حوزه های صنعت برق، مخابرات و ارتباطات، فناوری اطلاعات، رباتیک، کنترل و ابزار دقیق و تجهیزات پزشکی برای اولین بار گرد هم جمع شده اند و با توجه به حضور گلچینی از 300 شرکت دانش بنیان برتر کشور، می توان گفت این نمایشگاه بزرگ ترین رویداد در حوزه برق، الکترونیک، فناوری اطلاعات و تجهیزات پزشکی است.
شرکت های حاضر در این نمایشگاه در قالب بخش های تخصصی ساماندهی شده اند. با دسته بندی موضوعی صورت گرفته، بازدیدکنندگان به راحتی می توانند به سمت شرکت های مورد نیاز خودشان هدایت شوند.
 روز اول و دوم، خلوت
روزهای نخست برپایی نمایشگاه تخصصی شرکت های دانش بنیان کشور در حوزه برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات، به علت اطلاع رسانی نامناسب، بازدیدکننده چندانی نداشت و یکی از دغدغه های اصلی شرکت های غرفه دار، فقدان استقبال مورد انتظار در دو روز نخست بود. شرکت کنندگان امیدوار بودند در روزهای آینده با استقبال بیشتر، یکی از هدف های این نمایشگاه یعنی بازسازی و ارتقای حجم فروش شرکت های دانش بنیان برآورده شود. اما روز سوم تعداد بازدیدکنندگان به طور ملموسی افزایش یافت و در عین حال، برخی از هیات های خارجی شرکت کننده در مراسم تحلیف ریاست جمهوری، در زمان حضور خود در ایران، به منظور آشنایی با دستاوردهای فناورانه ایران از نمایشگاه شرکت های دانش بنیان برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات بازدید به عمل آوردند.
 ابراز شگفتی بازدیدکنندگان خارجی
هیات های خارجی شرکت کننده در مراسم تحلیف ریاست جمهوری از دستاوردهای شرکت های ایرانی حاضر در نمایشگاه شرکت های دانش بنیان برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات ابراز شگفتی کردند.
بر اساس گزارش فارس، هیات های بازدیدکننده از نمایشگاه از برخی از دستاورهای فناورانه ایران ابراز تعجب کرده و تاکید کردند که انتظار این میزان پیشرفت از شرکت های ایرانی را به خصوص در شرایط تحریم نداشته اند. 
بعضی از این هیات ها خواستار خرید محصولات دانش بنیان های تک ایرانی شده و برای توسعه روابط تجاری در این حوزه با ایران اعلام آمادگی کردند.برخی دستاوردهای شرکت های دانش بنیان ایرانی که نظر بازدیدکنندگان را بیشتر به خود جلب کرد، می توان در بخش های زیر دسته بندی کرد.
 نفت، گاز و پتروشیمی
در این نمایشگاه دو شرکت اقدام به طراحی سیستم های SCADA یا همان سیستم های کنترل و مانیتورینگ پالایشگاه ها و لوله های نفت، گاز و پتروشیمی و نیروگاه های برق کرده اند. این سیستم ها بخش های مختلف یک نیروگاه یا یک پالایشگاه و خطوط انتقال را در هر لحظه رصد کرده و به محض بروز هر حادثه کوچک و بزرگی، تصمیم لازم را به صورت هوشمندانه اتخاذ خواهند کرد. نرم افزار SCADA، نرم افزار بسیار پیچیده و حساسی بوده و کوچک ترین خطا در آن سبب انفجار یک پالایشگاه و یا نیروگاه خواهد شد و شرکت های محدودی در دنیا توان طراحی چنین سیستم هایی را دارند.
 الکترونیک
در این نمایشگاه بردهای الکترونیکی با فرکانس ADC حدود 4 گیگاهرتز که از سوی محققان ایرانی طراحی شده، به نمایش در آمده است. رنج فرکانسی این بردها 4 برابر رنجی است که شرکت های دنیا اجازه انتقال فناوری آن را به ایران دارند. طراحی این بردها با به روزترین FPGA های دنیا انجام شده است و امکان پردازش سریع داده ها را فراهم می آورد.
 مخابرات
شرکت دیگری اقدام به طراحی آنتن هایی با تکنولوژی 4G (نسل چهارم ارتباطات) یا Beam Froming کرده که تاکنون شرکت های محدودی در دنیا به این سطح از تکنولوژی دست پیدا کرده اند. Beam این آنتن ها به صورت عمودی و به صورت افقی قابل تغییر است.
 فناوری اطلاعات
شرکت دیگری در حوزه داده کاوی و پردازش داده های حجیم (Big Data) فعالیت کرده و با تحلیل های هوش مصنوعی و با سرعت بالا، داده های مختلف را تحلیل و پردازش می کند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :