آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 213503
تاریخ انتشار : 22 تیر 1396 1:42
تعداد بازدید : 701

چطور سالاد خوشمزه تر و سالم تری درست کنیم

فقط به این دلیل که چیزی به اسم سالاد می خورید به معنای تضمین سلامت آن نیست. برای اثبات، به رستوران های زنجیره ای بزرگ نگاه کنید که چگونه سالادی حاوی ۱۰۰۰ کالری و ۵۰ گرم شکر تهیه می کنند. از این پنج نکته استفاده کنید تا در بشقاب بعدی سالاد خود مواد مغذی را افزایش و خطراتی که سلامتی شما را تهدید می کنند، کاهش دهید.

تخم مرغ را اضافه کنید: چربی موجود در زرده تخم مرغ جذب کارتینوییدها (آنتی اکسیدان هایی که می تواند خطر ابتلا به بیماری های خاص چشم و سرطان ها را کاهش دهد) را تا ۵۰۰٪ بیشتر نسبت به خوردن سبزیجات خالی، افزایش می دهد.
سبزیجات را مخلوط کنید: آنتی اکسیدان های موجود در کاهوی سبز نسبت به کلم قرمز خنثی سازی رادیکال های آزاد را خیلی آهسته تر آغاز می کنند و کلم قرمز به طور قابل ملاحظه ای اثر آنتی اکسیدانی سریع تری دارد. مخلوط کردن دو رنگ از سبزیجات می تواند موجب محافظت بهتر و طولانی مدت تر در برابر خطر رادیکال های آزاد باشد.
حتما خودتان سس درست کنید: اینکه خودتان سس درست کنید آسان ترین روش برای حذف شکر اضافی و برخی مواد شیمیایی است.
جای ورق های نازک نان برشته شده را با آجیل عوض کنید: یک مشت آجیل حاوی چربی و پروتیین های سالم است که به سالادتان قدرت ماندگاری بیشتری می دهد.
از جوانه های نارس و خام استفاده نکنید: گرچه مغذی به نظر می آیند، اما جوانه ها به عنوان خطر بزرگ ایمنی غذایی مطرح می شوند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :