آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 213415
تاریخ انتشار : 21 تیر 1396 11:43
تعداد بازدید : 1099

پایان کارگاه اینترنت چیزها در ایران

صبح دیروز شرکت کنندگان خارجی دوره آموزشی بین المللی وکارگاه تخصصی اینترنت چیزها، با حضور در دانشکده پست و مخابرات، از امکانات آموزشی و آزمایشگاهی این دانشکده از نزدیک بازدید به عمل آوردند.

دانشکده مخابرات - دوره آموزشی بین المللی وکارگاه تخصصی اینترنت چیزها که به میزبانی دانشکده پست و مخابرات و تحت نظارت اتحادیه جهانی مخابرات، با حضور مدرسان بین المللی و رییس گروه مطالعاتی اینترنت چیزها و شهرهای هوشمند ITU در تهران افتتاح شد، پس از سه روز برگزاری نشست های تخصصی و کارگروهی، عصر دوشنبه نوزدهم تیرماه سال جاری به کار خود پایان داد.
هدف اصلی این دوره آموزشی سه روزه، به روز رسانی دانش سیاست گذاران، تنظیم کنندگان قوانین، فراهم کنندگان سرویس ها و دانشگاه ها در حوزه اینترنت چیزها بود که علاوه بر ارایه مباحث تکنولوژی و استانداردهای مرتبط با اینترنت چیزها مباحث مربوط به بحث های طراحی و طیف فرکانسی و رگولاتوری را نیز در بر گرفت.
مرور اکوسیستم اینترنت چیزها و بحث و بررسی موضوعات مربوط به سیاست گذاری و تنظیم مقررات مربوط به آن، بیان مواردی در زمینه ارتباطات چیزها، تکنولوژی و کاربردهای آن، فرکانس و موضوعات مرتبط با طیف امواج رادیویی، بررسی مطالعات موردی و تجربیات سایر کشورها و به اشتراک گذاری این تجربیات از دیگر مباحث مد نظر در این دوره بود. دانشکده پست و مخابرات به عنوان عضو اتحادیه جهانی مخابرات، در پی شکل دهی به هاب آموزشی ICT در منطقه است که همکاری در برگزاری دوره های تخصصی بین المللی در همین راستاست.
سامی تابانه، مدرس کارگاه بین المللی اینترنت اشیا و استاد مدرسه مهندسی اندونزی، گفت: شرکت کنندگان در این سمینار به ویژه ایرانیان از دانش بالایی برخوردار هستند و در حقیقت سطح مهندسان بومی ایران بسیار بالاست و این موقعیت خوبی فراهم می کند تا از آنان آموخت و دانش خود را ارتقا داد.
تابانه گفت: IoT فناوری ساده ای است و در کشورهایی نظیر ایران که توانایی ساخت هر نوع تکنولوژی وجود دارد و مانند فناوری هایی که تکنولوژی آن در دست وندورهای بزرگ باشد نیست، ایده های IoT در همه زمینه ها قابل پیاده سازی هست.
وی با بیان نگرانی های موجود در زمینه توسعه اینترنت چیزها گفت: هنوز راه حل مشخصی در زمینه استفاده از IoT ارایه نشده است و شرکت های فعال در این زمینه نیز بیشتر به درآمدزایی توجه دارند تا رفع دغدغه های امنیتی و حریم خصوصی کاربران.
مرور اکوسیستم اینترنت چیزها و بحث و بررسی موضوعات مربوط به سیاست گذاری و تنظیم مقررات مربوط به آن، بیان مواردی در زمینه ارتباطات چیزها، تکنولوژی و کاربردهای آن، فرکانس یا موضوعات مرتبط با طیف امواج رادیویی در این رویداد عنوان شد.
بررسی مطالعات موردی و تجربیات سایر کشورها و به اشتراک گذاری این تجربیات از دیگر مباحث مد نظر در این دوره بود. همچنین استراتژی های فنی و تهیه نقشه راه، در سطح فنی و برنامه های استراتژیک در سطوح ملی مورد توجه قرار گرفت.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :