فوت کدبانوگری در آشپزی
در آشپزی و درست کردن غذا تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای پختن یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید. مثلا:
- اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن بهتر می شود، هم سریع تر می پزد.
- اگر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید رنگی عالی پیدا خواهند کرد.
- برای راحت جداشدن پوست تخم مرغ باید بلافاصله بعد از آب پز شدن آن را در ظرف آب سرد قرار دهید.
- برای جلوگیری از کپک زدن نان، کمی نمک در ظرف نان بگذارید.
- هنگام استفاده از دارچین برای غذا باید در آخر پخت، آن را اضافه کنید. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.