آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 212180
تاریخ انتشار : 30 خرداد 1396 10:29
تعداد بازدید : 1568

هشدار پلیس فتا درباره خیریه های تقلبی مجازی

مجرمین همیشه در تلاش هستند تا راهی برای سوءاستفاده از مردم بیابند، یکی از روش هایی که آنها استفاده می کنند تحریک احساسات و عواطف مردم و کلاهبرداری از آنان است.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا- سرهنگ علی کریمی رییس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت:  متاسفانه، سواستفاده از احساسات مردم برای کلاهبرداران امری عادی است که در هر شرایطی به کلاهبرداری از مردم بپردازند و برای آنها فرقی نمی کند  که قربانیان آنان ناراحت و اندوهگین شده و یا اعتماد خود را نسبت به سازمان های خیریه واقعی از دست بدهند.
وی افزود: در این شرایط کلاهبرداران و مجرمان سایبری با برانگیختن حس ترحم و همچنین تحریک نمودن حس کنجکاوی افراد با شیوه هایی همچون ارسال ایمیل، قرار دادن مطلب در شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی و... اقدام به فریب مردم  نمایند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: در همین راستا افرد متخلف ممکن است  اقدام به ساخت سایت، گروه، کانال تحت عنوان موسسات خیریه برای دریافت کمک های مالی برای  افرادی که مشکلات زیادی دارند از جمله زندانیان، بیماران و ... نمایند و یا از شما می خواهند فرم های خاصی را پر و امضاء نمایید که در بین سوالات فرم تعدادی سوال شخصی و اطلاعات محرمانه نیز وجود دارد.
سرهنگ کریمی سه روش کلاهبرداری را تشریح و گفت: در روش اول مجرمین با ارسال ایمیل، پیامک از طریق موبایل و مطالبی که در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند با برانگیختن حس ترحم کاربران، مدعی اند که دچار مشکل هستند و تقاضای کمک های مالی دارند. مجرمین در روش دوم با ارسال ایمیل های به ظاهر رسمی، پیامک های موبایلی و پُست های شبکه های اجتماعی و حتی تماس های تلفنی که مدعی هستند نماینده سازمان خیریه برای کمک به افراد داری مشکل  هستند سعی در دریافت کمکهای نقدی از کاربران و شهروندان را دارند و در روش آخر با  قرار دادن فرم هایی که به ظاهر  حمایتی است اقدام به جمع آوری اطلاعات محرمانه از کاربران و در نهایت سرقت اطلاعات می کنند.
رییس پلیس فتا استان کرمانشاه به کاربران و شهروندان توصیه کرد : از همشهریان عزیز درخواست داریم در پاسخ به ایمیل و تماس ها باید بسیار با دقت و احتیاط رفتار نمایید هر چند که به نظر به رسد آنها معتبر باشند. همیشه قبل از کمک به خیریه های اینترنتی در مورد آن ها تحقیق کاملی انجام دهید و از صحت و درستی آن اطمینان حاصل نمایید و همچنین قبل از پر کردن هرگونه فرمی ابتدا سایت آن را بررسی نمائید که معتبر باشد سپس سوالات را یکبار مطالعه کنید اگر با سوالی روبرو شدید که نیاز به دانستن آن از سوی دیگران نیست مانند شماره حساب، تلفن همراه و...  دست نگهدارید.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :