آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 208403
تاریخ انتشار : 1 خرداد 1396 11:3
تعداد بازدید : 809

نقش پرداخت موبایلی در بهبود فضای کسب و کار

تلفن همراه امروزه نقش فراتر و گسترده‎تری از یک ابزار ارتباطی برای ارتباطات تلفنی و متنی بازی می کند. این وسیله که در گذشته ای نه چندان دور یک ابزار لوکس و فانتزی در زندگی شمرده می شد، در حال حاضر به گونه ای خود را در چرخه فعالیت های روزمره جای داده است که بعضا جایگزین مطمئنی برای کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ و تبلت ها شده است. بدیهی است که صاحبان کسب و کار نیز به دلیل استقبال گسترده عموم مردم از این وسیله، سعی خود را بر آن خواهند داشت که خدمات خود را جهت سهولت دسترسی و افزایش کارآیی مجهز به راهکارهای استفاده از موبایل کنند.

تسنیم- شهرام رشتی، کارشناس پرداخت و بانکداری الکترونیکی با بیان اینکه یکی از مهم ترین خدماتی که نیاز توسعه ای آن به شدت احساس می شود، ارایه خدمات حوزه بانک و پرداخت روی این بستر است، گفت:  با یک بررسی ساده در روندهای جهانی این راهکار دارندگان برندهای گوشی تلفن همراه مانند اپل و سامسونگ از یک طرف، اپراتورهای تلفن همراه از طرف دیگر، در کنار توسعه دهندگان خدمات پرداخت و راهکارهای نوین کسب وکار، اقدام به ایجاد و ارایه خدمات، مدل ها و شیوه های مختلفی کرده اند. 
به گفته وی برخی از این راهکارها صرفا از زیرساخت مخابراتی و در ساده ترین حالت آن از طریق اینترنت و روی Cloud  اقدام به توسعه خدمت کرده اند و برخی با استفاده از فضای امن روی سیم، انواع حافظه ها و حتی نرم افزارهای مختلف روی گوشی و با امکان بهره گیری از قابلیت های NFC در تعامل با پذیرندگان و ارتباطات دوطرفه. هریک از این متدها، راهکارها و مدل ها در مقایسه با یکدیگر برای هدفی، جامعه مخاطبی و نوعی رفتاری خاص بسیار مناسب و قطعا دارای مزیت ها و معایب مقایسه ای فراوانی در حوزه قیاس هستند. 
وی گفت: شیوه موردنظر بانک مرکزی در مقایسه با شیوه های دیگری که برای خدمات پرداخت و توسعه آن در حوزه خدمات دولت همراه در ایران وجود دارد مانند قیاس در هر یک از راهکارهای گفته شده، از مزیت ها و کاستی هایی برخوردار است. 
وی بر این باور است: به عنوان مثال در شیوه مبتنی بر حافظه امن انواع رمزنگاری و احراز هویت دوطرفه و Secure Messaging مبتنی بر کارت های هوشمند وجود دارد که از لحاظ امنیتی بسیار بالاتر از روش های ایمن سازی تراکنش بر مبنای توکنیزیشن است که در مدل HCE استفاده می شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :