آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 208267
تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1396 18:9
تعداد بازدید : 779

چطور حرفه ای چای دم کنیم؟

برای دم کردن چای نکات ریزی وجود دارد که رعایت کردنش باعث می شود چای خوش طعم تر و خوش رنگ تری بخوریم:

-قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد.
-توجه داشته باشید که تنها دوسوم قوری باید پر از آب جوش شود. شما چای را دم می کنید. درست مثل برنج یعنی بالای چای باید فضایی برای تجمع بخار داشته باشید که باعث دم کشیدن چای شود.
-بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ تر شود.
-اگر می خواهید از هل یا دارچین استفاده کنید بهتر است آنها را داخل آب کتری بیندازید و بعد با آب معطر چای درست کنید. اضافه کردن این مواد به چای باعث کدر شدن رنگ چای می شود.
-اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید، می توانید با انداختن ۲ حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :