آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207781
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1396 10:46
تعداد بازدید : 974

چطور سالاد سیب زمینی خامه ای درست کنیم

امروزه سالادها تنوع زیادی دارند و هم بعنوان پیش غذا و گاهی با اضافه شدن گوشت و ماهی و مرغ به عنوان غذای اصلی هم استفاده می شوند. یکی از این سالادها، سالاد سیب زمینی خامه ای است.

 برای تهیه این سالاد به سیب زمینی (پخته و خرد شده) 4 تا 5 عدد بزرگ، خیار متوسط 2 عدد، تربچه 1 دسته، تخم مرغ(پخته شده)4 عدد، ساقه کرفس (ریزخرد شده) 2 عدد و ساقه پیازچه (ریزشده) 3 قاشق غذاخوری نیاز داریم. اول سس این سالاد را با فلفل، نمک، سس خردل، خامه ترش و کمی سس مایونز درست کنید. میزان استفاده از هر کدام این موارد بسته به ذایقه شما دارد. پس از آن سیب زمینی پخته را همراه با تخم مرغ و پیازچه و کرفس و خیار مخلوط می کنیم. سپس سس را به این موارد اضافه می کنیم. فقط به خاطر داشته باشید سیب زمینی ها را بعد از آب پز کردن برای مدتی در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید برش های یکدستی به آنها بزنید. همچنین از پیازچه به صورت کامل یعنی همراه با ساقه استفاده کنید. اگر به دنبال جایگزینی برای خامه ترش می گردید، می توانید از ماست خامه ای استفاده کنید. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :