آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207680
تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1396 11:16
تعداد بازدید : 539

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری:

ایران به دنبال گذار از اقتصاد نفتی به دانش بنیان است

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران در بیستمین نشست کمیسیون علم و فناوری برای توسعه سازمان ملل گفت: سهم نفت را در اقتصاد، طی سال‎های اخیر به شدت کاهش داده و آن را به حدود 20درصد رسانده‎ایم که در مقایسه با کشورهای صاحب منابع سهم بسیار مناسبی است.

ایرنا - در سومین روز از بیستمین نشست کمیسیون علم و فناوری برای توسعه (CSTD) سازمان ملل در ژنو که با حضور نمایندگان کشورهای مختلف و مقامات عالی رتبه و وزرای علوم و فناوری و آموزش عالی چندین کشور برگزار شد و همزمان با رونمایی از گزارش مرور سیاست‎های علم، فناوری و نوآوری ایران، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری به عنوان یکی از اعضای پانل، سخنرانی کرد.
وی در این نشست، به اهمیت تبادل دانش و تجربیات سیاست‎گذاری علم و فناوری و نوآوری در سطح بین المللی پرداخت و تدوین و به اشتراک گذاری این تجربیات را گامی مهم برای یادگیری متقابل در عرصه بین المللی دانست.
ستاری با بیان اینکه ایران دو بار از سال 2005 تا کنون اقدام به تدوین چنین سندی با همکاری UNCTAD کرده است، آن را تجربه‎ای با ارزش در همکاری با این نهاد بین المللی بیان کرد.
ستاری در ادامه سخنان خود، به موج‎های توسعه علم و فناوری و نوآوری در ایران پرداخت و موج سوم که دربرگیرنده تلاش های سیاست‎گذاری نوآوری در کشور است را بسیار مهم دانست و آن را شکل دهنده اکوسیستم نوآوری کشور و ایجاد اشتغال و تولید ثروت دانش بنیان در کشور بیان کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: بعد از توافق ایران و کشورهای 5+1 ایران همکاری‎های علمی و فناوری خود را با دنیا گسترش داده و تلاش بیشتری برای جذب دانش بین المللی در قراردادهای همکاری خود داشته است، و برای این منظور از مکانیزمی به نام پیوست فناوری استفاده کرده است تا امکان جذب و انتشار فناوری و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های داخلی در قراردادهای بین المللی حاصل شود.
وی گفت: افزایش هماهنگی میان بازیگران علم و فناوری و نوآوری، افزایش یکپارچگی میان سیاست‎های اقتصادی و صنعتی و STI، افزایش مشارکت بخش‎خصوصی در فعالیت‎های R&D و نوآورانه و بهبود نظام ارزیابی سیاستی را از پیشنهادات مهم دانسته است. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :