آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207303
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1396 10:22
تعداد بازدید : 765

کاندیداها درباره آینده فضای مجازی شفاف سازی کنند

علی اصلان شهلا- صاحبان کسب و کار دیجیتال و کاربران فضای مجازی از عملکرد دولت نهم و دهم در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دل خوشی ندارند. توسعه نیافتن زیرساخت ها ، صادر نشدن مجوزهای لازم اپراتوری، فیلترینگ گسترده و از همه مهم تر محدودیت شدید سرعت اینترنت سبب شده بود نه کسب و کارها توسعه یابند و نه کاربران بتوانند از فرصت ها و مزایای دنیای سایبر بهره بگیرند.

@Alishahla13
در دولت یازدهم توسعه زیرساخت ها شتاب زیادی گرفت. هرچند برخی برنامه ها و وعده ها عملیاتی نشد اما در عمل ایجاد نزدیک به 200 هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دولت یازدهم (10 درصد کل اشتغال زایی دولت) نشان داد وزارت ارتباطات مسیر درستی برای بهره گیری از فرصت های فناوری اطلاعات در پیش گرفته است.
علاوه بر این هرچند دولت یازدهم در بازگشایی شبکه های اجتماعی فیلتر شده توفیقی نیافت، اما مانع مسدود شدن اینستاگرام و تلگرام شد تا امروز شاهد بیشترین تبلیغ کاندیداها (و البته تخریب ها) در این فضا باشیم.
بنابراین فعالان فاوا و کاربران فضای مجازی انتظار دارند کاندیداها به طور روشن برنامه خود برای فضای مجازی و گسترش یا ایجاد محدودیت در این فضا را اعلام کنند.
نگاه به کارنامه برخی کاندیداها نشان می دهد آنها چقدر به فعالیت کاملا محدود و کنترل شده فضای مجازی اعتقاد دارند و این میزان محدودیت بدون شک مانع اصلی توسعه کسب و کارهای فاوا خواهد بود.
نه تنها انتظار این است که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به صراحت از دیدگاه خود درباره فضای مجازی سخن بگویند؛ بلکه به نظر می رسد نیاز است به طور مصداقی درباره سرعت مناسب اینترنت، بحث شبکه ملی اطلاعات و احتمال قطع اینترنت بین الملل، فیلتر شبکه های اجتماعی خارجی، سرمایه گذاری شرکت های خارجی در فاوای ایران، استارت آپ ها و... سخن بگویند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :