آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207192
تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1396 1:30
تعداد بازدید : 691

دستوری برای پاستیل خانگی

پاستیل از جمله خوردنی هایی است که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند. شاید فکر کنید درست کردن پاستیل در خانه سخت است. اما اینطور نیست.

برای تهیه پاستیل خانگی به 2 فنجان شکر، یک فنجان آب، یک فنجان آب میوه دلخواه، ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و اسانس یا رنگ خوراکی به میزانی که دوست دارید، نیازمندید. پودر ژلاتین را با آب مخلوط روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه را هم روی حرارت بگذارید و برای چند دقیقه بجوشانید. پس از آن اسانس یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر بیفزایید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. 
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :