آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207052
تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1396 1:18
تعداد بازدید : 760

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت:

بخش فناوری اطلاعات کشور آمادگی ایجاد صدها هزار شغل دارد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت دیروز در نشست مشترکی که ما بین مدیران ادارات آموزش، پژوهش و فناوری سازمان‎های صنعت، معدن و تجارت استان‎های کشور و مدیران معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: دستیابی به رشد هشت درصدی بخش صنعت با ارتقای بهره‎وری نیروی کار ناشی از ارایه آموزش های کاربردی میسر می شود و کاملا بدیهی است بخش فناوری اطلاعات کشور، قابلیت ایجاد صدها هزار شغل را دارد.

فناوران - قبادیان افزود: برگزاری نشست مدیران وزارت علوم و روسای اداره های کل صنعت، معدن و تجارت استان ها در محل وزارتخانه، درواقع مروری بر برنامه‎های سال 96 و تدوین برنامه راهبردی پنج سال آینده در سه زمینه صنعت، معدن و تجارت و چهار حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری است.
معاون پژوهش، آموزش و فناوری وزارت صنعت ابراز امیدواری کرد: برگزاری اینگونه نشست ها، بسترساز ارتقای بهره وری در بخش صنعت کشور باشد و نقشه راه را فراهم سازد.
معاون پژوهش، آموزش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن یاد آوری برنامه ریزی برای دستیابی به رشد هشت درصدی بخش صنعت در چارچوب برنامه ششم توسعه برای امسال گفت: 49 درصد دستیابی به این رشد از طریق ارتقای بهره وری و 51 درصد باقیمانده آن از سایر عوامل (سرمایه، ماشین آلات و غیره) باید تامین 
شود.
قبادیان گفت: نبود ارتباط مناسب بین صنعت و دانشگاه به عنوان یکی از دغدغه‎ها و گلایه‎های مهم و اساسی در جامعه علمی و فنی کشور بوده؛ اما با تلاش دولت یازدهم این ارتباط شکل عملیاتی پیدا کرد.
به گفته این مقام مسوول، تاکنون ارتباط میان  دانشگاه و صنعت به اندازه تمام دوران تاسیس دانشگاه در کشور کمرنگ بوده و اجرایی کردن آن زمانبر است و نمی توان انتظار داشت این ارتباط یک شبه عمق پیدا کند.
وی پیرامون امضای تفاهم نامه بین وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این امر برای انجام کارورزی از سوی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه ها در مراکز صنعتی کشور صورت می گیرد.
قبادیان همچنین اضافه کرد: در حال حاضر بخش فناوری اطلاعات کشور، قابلیت ایجاد صدها هزار شغل را دارد و هدف این است که دانش آموختگان مقطع کاردانی، تجارب کاری داشته باشند و در سایر مقاطع نیز از کارشناسی تا دکتری در آینده تبدیل به کارآفرین شوند.
معاون وزیر صنعت یادآور شد: اکنون وزارت علوم موضوع کارورزی را به دانشگاه ها ابلاغ کرده و سامانه‎هایی در دست طراحی است تا دو طرف عرضه و تقاضا در این بحث مشخص شود. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :