آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 207044
تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1396 1:5
تعداد بازدید : 1713

انتقاد وزیر ارتباطات از برخی کاندیداهای ریاست‌جمهوری

آنها که می خواستند فضای مجازی را ببندند، اکنون کانال تلگرامی می خرند

وزیر ارتباطات روز گذشته با انتقاد از کاندیداهایی که معتقدند فضای مجازی باید بسته شود، گفت: همان کسانی که تهدید می کنند و هر روز می گویند فضای مجازی را باید ببندید، بیشترین استفاده را دارند و امروز کانال ها و شبکه های دارای کاربر زیاد را در آستانه انتخابات خریداری کرده اند.

فناوران- محمود واعظی روز گذشته در کنفرانس برق ایران حضور یافت و به انتقادات برخی کاندیداهای ریاست جمهوری از وضعیت فضای مجازی پاسخ گفت.
واعظی در پاسخ به انتقاد برخی کاندیداهای ریاست جمهوری از دولت فعلی گفت: در این دوره از انتخابات شاهد روالی هستیم که کاندیداها به جای ارایه برنامه های خود دولت فعلی را تخریب می کنند این در حالی است که در پاسخ به برخی کاندیداها که اکنون از دولت انتقاد می کنند، باید پرسید که آیا مردم امروز می توانند از خدمات شهرداری به خوبی استفاده کنند یا برخی کاندیداهای دیگر که درباره مبارزه با فساد منتقد دولت هستند، باید پرسید که چرا در زمانی که سال ها در قوه قضاییه و دادستانی مسوولیت داشته اند، با فساد مبارزه نکردند. 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در پاسخ به افرادی که فضای مجازی را تهدید می دانند، گفت: فضای مجازی در کنار فرصت های بی نظیری که در اختیار می گذارد، تهدیدهایی نیز دارد که برای مقابله با مسائل غیراخلاقی و امنیتی فیلترینگ هوشمند را سرمایه گذاری کردیم و تاکنون این طرح تا دو فاز پیش رفته و وارد فاز سوم خواهیم شد.
وی ادامه داد: اما همان کسانی که تهدید می کنند و هر روز می گویند فضای مجازی را باید ببندید، بیشترین استفاده را دارند و امروز کانال ها و شبکه های دارای کاربر زیاد را در آستانه انتخابات خریداری کرده اند.
 به اندازه 20 سال کار کردیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه فاوا اتفاق بی نظیری افتاده است، گفت: فعالیت 3.5 ساله این دولت در حوزه ICT معادل 15 تا 20 سال گذشته است.
وی گفت: ما در دولت های قبل مانند دولت های نهم و دهم کسانی را داشتیم که مدعی بودند سالی 2 میلیون شغل ایجاد می کنند و می خواستند انواع و اقسام فعالیت ها را انجام دهند و از همان سال نخست تورم را تک رقمی کنند و رشد اقتصادی را به بالای 8 درصد برسانند و  در نهایت هیچ کدام این کارها را نتوانستند انجام دهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در طول 8 سال تعداد شغل های ایجاد شده از یک سال این دولت کمتر بود، گفت: فعالیت ها و قول ها باید با برنامه باشد.
وی در زمینه اظهار نظر در حوزه ICT   از طرف کاندیداهای ریاست جمهوری نیز گفت: به نظر می رسد این کاندیداها در این حوزه مطالعه نداشتند و حتی یک سوال هم نکردند و حتی اطلاعاتی را که در دسترس است، ندیدند و ما با  قاطعیت اعلام می کنیم که در این دوره اتفاقی که در حوزه ICT  افتاده است، بی نظیر بوده است و در هیچ دولتی، حتی در دوره های 8 ساله هم این حجم کار انجام نشده است و آنچه ما در این 3.5 انجام دادیم، معادل 15 تا 20 سال  گذشته است و آمار آن نیز موجود است.
 انتقاد واعظی از کاندیدای اصول گرا
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کاندیدایی که درباره فساد صحبت می کند، 10 سال مسوول بازرسی کل کشور بوده است و بیش از 30 سال نیز در قوه قضاییه کار کرده است. باید جلوی فساد را در همان مراکز گرفت. آیا این کار را کردند؟ به نظر می رسد این سخنان بدون مطالعه عنوان می شود.
واعظی در بخش دیگر این گفت وگو درباره اظهارنظری در حوزه فضای مجازی که این فضا را صحنه جنگ عنوان کرده بودند، گفت: ما با فضای مجازی نمی توانیم با نگاه سیاه و سفید برخورد کنیم در حالی که این فضا فر صت های بی نظیری در زمینه اشتغال، اطلاع رسانی، شفاف سازی و دسترسی آزاد به اطلاعات توسط مردم  ایجاد کرده است.
وی ادامه داد:  البته صفحاتی هم وجود دارد که ضد اخلاقی است و ما همواره از ابتدای این دولت صفحاتی که غیر اخلاقی، مستهجن یا ضد اسلام و امنیت کشور است ، صفحات خط قرمز خود می دانستیم و به همین دلیل در فیلترینگ هوشمند سرمایه گذاری خوبی کردیم و در حال حاضر 2 فاز آن انجام شده است و وارد فاز سوم آن می شویم.
 جهش در اشتغال زایی با فاوا ممکن است
وزیر ارتباطات همچنین در بیست و پنجمین کنفرانس برق ایران با بیان اینکه در دنیای امروز به دلیل افزایش جمعیت و کمبود منابع، مشکلات اقتصادی و اجتماعی وجود دارد، افزود: فناوری های نوین می تواند این مشکلات را به خدمت بگیرد.
 به گفته واعظی اگر بخواهیم اشتغال جهشی داشته باشیم، لازم است توجه ویژه به  فاوا داشته باشیم تا بتوانیم انواع کسب و کارها ی الکترونیکی و دانش بنیان را راه اندازی کنیم.
 وزیر ارتباطات با بیان اینکه باید به تحول فناوری ها نگاه ویژه ای داشته باشیم، افزود: دانش مهندسی باید به عنوان زیرساخت فناوری و پاسخگوی نیازها باشد.
واعظی با بیان اینکه امروز نوآوری در کشاورزی، پزشکی، سلامت، صنعت و تجارت بدون هوشمند سازی میسر نمی شود، افزود: در گذشته مطالب کاربردی برای چهار یا پنج سال اعتبار داشت اما امروزه در حوزه ICT هر شش ماه تا یک سال، باید منتظر یک پدیده جدید باشیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: با توجه به سرعت تحول فناوری ها و کاربرد آنها لازم است اساتید، پژوهشگران، دانشجویان با همان سرعت حرکت کنند تا عقب نمانند.
وی با بیان اینکه نباید نگاهمان به حوزه ICT  تشریفاتی باشد، افزود: در این دولت سعی کردیم   ارتباطات و فناوری اطلاعات، بستری برای افزایش و ارتقای علم باشد.
واعظی به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و بومی سازی تکنولوژی ها در دولت یازدهم پرداخت و گفت: همزمان با استفاده کارآمد سعی کرده ایم جلوی آلودگی های فضای مجازی را از طریق فیلترینگ هوشمند بگیریم.
وزیر ارتباطات به بهره مندی از اینترنت اشیا در بخش صوت، تصویر، کشاورزی و سلامت پرداخت و افزود باید به 5G و داده ای عظیم، نگاه کاربردی 
داشته باشیم.
وی همکاری های نزدیک میان وزارت ارتباطات، این کنفرانس و همه دانشگاه هایی را که در این حوزه کار می کنند، مهم ارزیابی کرد و گفت: در کار پژوهشی نیازمند منابع مالی و انگیزه هستیم که در این میان لازم است نتایج تحقیقات به محصول تبدیل شود و در ارتباط با کاربردی شدن پژوهش ها باید بیشتر با 
هم کار کنیم.
واعظی با بیان اینکه امروز دیگر در دنیا خلق ثروت از منابعی چون نفت، بانک ها، بیمه و... نیست، افزود: امروز منابع شرکت های بزرگ، نرم افزار و
 سخت افزار است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :