آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 206331
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1396 13:37
تعداد بازدید : 1056

این روزها خرید گوشی به معضلی برای کاربران تبدیل شده است، به طوری که اگر آگاهی کافی از مدل یا برند مورد نظر نداشته باشید، مشکلاتی برای‌تان پیش می‌آید. بنابراین اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که پیشتر موقع خرید گوشی دچار اشتباه و پشیمانی شد این گزارش را بخوانید تا کلاه سرتان نرود.

گمرک روش تشخیص گوشی قاچاق را اعلام کرد

این روزها خرید گوشی به معضلی برای کاربران تبدیل شده است، به طوری که اگر آگاهی کافی از مدل یا برند مورد نظر نداشته باشید، مشکلاتی برای تان پیش می آید. بنابراین اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که پیشتر موقع خرید گوشی دچار اشتباه و پشیمانی شد این گزارش را بخوانید تا کلاه سرتان نرود.

فناوران - رییس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران توصیه کرد تا قبل از پرداخت مبلغ برای خرید گوشی، کد بین المللی درج شده در فاکتور را به سامانه پیامکی 30008887 ارسال و با اطمینان خرید کنند.
غلامحسین کریمی خراسانی دلیل ارسال کد بین المللی درج شده روی فاکتور فروش گوشی های موبایل را اطمینان از قاچاقی نبودن گوشی ها عنوان کرد و افزود: این کار باعث خواهد شد مردم گوشی هایی را خریداری کنند که از مبادی رسمی وارد کشور شده اند و علاوه برآن راهکار مناسبی برای کاهش قاچاق این کالا است.
در همین رابطه گمرک ایران اعلام کرد که استعلام شماره سریال گوشی های تلفن همراه جهت تشخیص گوشی های قاچاق از غیر قاچاق تنها از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۸۸۷ یا لینک مخصوص استعلام شماره سریال گوشی های تلفن همراه وارداتی که در سایت رسمی گمرک ایران به نشانی irica.ir قرار داده شده، امکان پذیر است.
نحوه استعلام به این صورت است که کد شماره شناسه ۱۵رقمی گوشی تلفن همراه به شماره پیامک یا لینک مخصوص استعلام ارسال و پیامکی که در رابطه با ثبت یا عدم ثبت شناسه استعلام شده از پنجره واحد تجاری گمرک ارسال می شود و پس از آن، امکان استعلام شماره سریال گوشی های تلفن همراهی که از ابتدای سال جاری به صورت رسمی وارد کشور شده است، فراهم می شود.
روی بسته بندی دستگاه تلفن همراه یا در زیر باتری تلفن همراه، این کد قابل مشاهده است یا با شماره گیری #۰۶#* تلفن همراه کد ۱۵ رقمی شناسه گوشی تلفن همراه (IMEI) نمایش داده می شود.
کریمی خراسانی ادامه داد: گوشی های تلفن همراهی که از طریق مبادی رسمی وارد کشور می شوند دارای خدمات پس از فروش (گارانتی) بوده و چنانچه مشکلی برای خریدار پیش بیاید به راحتی می تواند پیگیری کرده و احقاق حق کند.
رییس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی علاوه بر آن به شهروندان توصیه کرد تا برای خرید گوشی تلفن همراه تنها به فروشگاه هایی مراجعه کنند که دارای پروانه کسب از این اتحادیه بوده و می توان به آنها اعتماد کرد.
کریمی فایده خرید از فروشگاه های دارای پروانه کسب را رسیدگی سریع به شکایت ها در صورت بروز هرگونه اشکال درهنگام خرید یا پس از خرید عنوان و ادامه داد: شهروندان در صورتی که پس از خرید گوشی تلفن همراه با مشکلی مواجه شوند و فروشنده به مشکل آنها رسیدگی نکرد می توانند شکایت خود را در کمیسیون رسیدگی به شکایات مستقر در اتحادیه مطرح و مطمئن باشند در اسرع وقت رسیدگی و احقاق حق خواهد شد.
وی افزود: کمیسیون رسیدگی به شکایت های مردمی که در اتحادیه شکل گرفته با داشتن کارشناسانی خبره رسیدگی به هر نوع شکایتی را انجام داده و در اسرع وقت نتیجه بررسی خود را به اطلاع شاکی می رساند و شهروندان می توانند با مراجعه به آدرس اتحادیه شکایت خود را مطرح کنند.
کریمی به شهروندان توصیه کرد: پس از خرید هر نوع گوشی تلفن همراه فاکتور رسمی از فروشنده دریافت کنند و اگر فروشنده ای از دادن فاکتورامتناع کرد موضوع را از طریق شماره 66763035 به اتحادیه منعکس کنند تا رسیدگی شود.
وی با انتقاد از شهروندانی که دقت کافی در مطالبه فاکتور از فروشندگان ندارند، گفت: داشتن فاکتور سبب می شود در صورت بروز هرگونه مشکل در گوشی خریداری شده یا موارد دیگر بتوان به راحتی موضوع را پیگیری و برای تامین حقوق ازدست رفته مردم بهتر عمل کرد.
کریمی همچنین به مردم توصیه کرد: پیش از خرید گوشی تلفن همراه در صورت امکان با افراد کارشناس مذاکره کرده یا از روش های دیگر اطلاعاتی درباره گوشی که قصد خرید آن را دارند دریافت کنند تا خریدی مطمئن و خوب داشته باشند.
رییس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی یادآورشد: سامانه اطلاع رسانی این اتحادیه برخی قوانین و مقررات مورد نیاز خریدران گوشی های تلفن همراه را دارا است و مردم می توانند برای آگاهی بیشتر به آن مراجعه کنند.
کریمی در پایان توصیه کرد: مردم از خرید گوشی تلفن همراه از کسانی که دارای مکان خاص نبوده و نیز آشنایی چندانی از آنها ندارند خودداری کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :