آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 204715
تاریخ انتشار : 23 اسفند 1395 10:15
تعداد بازدید : 884

رییس سازمان بورس اعلام کرد

ارزش گذاری دقیق دستاوردهای استارت آپ ها در بازار سرمایه

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار قرار گرفتن نام استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در تابلوی دارایی های فکری بورس را باعث ارزش گذاری دقیق دستاوردهای این شرکت ها دانست و گفت: طی سالیان گذشته شرکت های کوچک و متوسط در بورس و اوراق بهادار کمتر مورد توجه قرار گرفته بودند؛ اما وضعیت آنها در فرابورس متفاوت بوده، به طوری که در جهت توانمندسازی شرکت های کوچک و متوسط اهم از شرکت های دانش بنیان اقدامات قابل توجهی در دستور کار قرار گرفت. همچنین باید اعلام کرد که در سال جاری شرکت های دانش بنیان و شرکت های کوچک و متوسط معاملات خود را آغاز کردند.

فناوران- شاپور محمدی با بیان اینکه شرکت های کوچک و متوسط معاملات خود در بازار سرمایه را آغاز کردند که این مهم موجب کسب سود برای سرمایه گذاران و توسعه این قبیل شرکت ها خواهد شد،  درباره مزیت این شرکت ها گفت: شرکت های کوچک و متوسط از مزیت ها و قابلیت های بالایی برخوردار هستند و از جمله مزیت های این شرکت ها می توان از کسب سودآوری بالا برای سرمایه گذاران نام برد.بنا به گفته رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار شرکت های کوچک و متوسط برای اشخاصی که در حوزه دانش و فناوری فعالیت می کنند، یک فرصت قابل توجه برای تأمین مالی محسوب می شود.
محمدی بیان کرد: با باز شدن تابلوی بازار شرکت های کوچک و متوسط در فرابورس شرکت هایی که به طور استارت آپ و هایتک فعالیت می کنند، می توانند از مزایای این بازار به نحو مطلوب بهره مند شوند. 
وی افزود: همچنین ما معتقد هستیم که با قرار گرفتن صندوق های جسورانه تامین مالی شرکت های دانش بنیان و شرکت های با تکنولوژی و فناوری بالا امکان پذیر می شود، این پروژه بالغ بر ۲ سال مورد پیگیری مداوم قرار گرفته و پیش تر نیز ایده آن در بورس مورد توجه قرار داشت؛ با این همه تمامی نقاط مثبت و منفی آن به دقت بررسی شده است.رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه به طور مشخص در حال حاضر این معاملات در فرابورس ایران انجام می شود، افزود: پیش تر شرکت های کوچک و متوسط برای تامین منابع مالی خود با مشکلاتی مواجه بودند؛ به طوری که بانک ها به دلیل نبود اعتبار لازم در حساب و شناخته نبودن این شرکت ها به آنان وام اعطا نمی کردند اما با قرار گرفتن نام آنان در تابلوی فرابورس علاوه بر دریافت وام هم شناخته شده محسوب می شوند و هم برندسازی و تمامی فعالیت هایشان شامل صادرات راحت تر در دستور کار قرار خواهد گرفت. وی درباره ارزش گذاری دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و استارت آپ نیز گفت: به طور حتم با قرار گرفتن نام این شرکت ها در تابلوی دارایی های فکری، دستاوردها و اختراعات این شرکت ها به بهترین نحو ممکن ارزش گذاری خواهد شد که این مهم خود به توسعه این شرکت ها کمک شایانی خواهد کرد.
 طرح ایده ها در رویداد فین استارز ۲۰۱۷
امیرهامونی، مدیرعامل فرابورس ایران هم با بیان اینکه فروردین سال ۹۶ استارت آپ ها می توانند ایده های خود را در رویداد فین استارز ۲۰۱۷ مطرح کنند، گفت:  فرابورس ایران همواره به استارت آپ های مالی و فین تک ها توجه ویژه ای دارد. در همین راستا فروردین سال ۹۶ این استارت آپ ها می توانند ایده های خود را در رویداد فین استارز ۲۰۱۷ مطرح کنند. مدیرعامل فرابورس ایران اظهارداشت: تاکنون ۱۵۵ شرکت درخواست پذیرش خود را به فرابورس ارایه کرده اند که از میان آنها ۳۰ شرکت پذیرش شده و در زمان مناسب به بازار عرضه می شوند. هامونی به عضویت فرابورس ایران در فدراسیون جهانی بورس ها پرداخت و افزود: امکان حضور در مجامع این فدراسیون و انتشار آمار فرابورس در سایت WFE فراهم شده است. وی گفت: کمتر از ۲/۵ درصد از درآمدهای فرابورس از محل اسناد خزانه اسلامی است و اینکه این بازار توسعه یابد یا خیر، تاثیری بر عملکرد این رکن بازار سرمایه نخواهد گذاشت. به گفته امیر هامونی، قیمت سهام فرابورس از سال ۸۷ تاکنون بالغ بر ۴۰ برابر بازدهی داشته است. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :