آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 204164
تاریخ انتشار : 16 اسفند 1395 11:10
تعداد بازدید : 1534

نوآوری هایی که باید در گوشی موبایل تان باشند

در کنگره جهانی موبایل امسال گوشی های جدید با فناوری های پیشرفته ارایه شد. از نخستین گوشی نسل پنجمی تا عرضه گوشی هوشمندی با جدیدترین پردازنده کوالکام و نمایشگرهای فوق پیشرفته ای که بتوان تصاویر را با کیفیت عالی تماشا کرد. اما به نظر می رسد به لحاظ سخت افزاری گوشی های موبایل اشباع شده اند و این فناوری ها و ارزش افزوده است که باعث تکامل و پیشرفت این گوشی ها می شود.

فناوران- در این گزارش به نوآوری هایی می پردازیم که انتظار می رود در آینده روی گوشی های موبایل ارایه شوند و عصر جدیدی را در صنعت موبایل رقم بزنند.

 طیف سنجی
H2 نخستین گوشی هوشمندی است که از حسگر ملکولی برخوردار است. این حسگر SCiO نام دارد که با استفاده از اینفرارد خواص میوه های مختلف یا محصولات لبنی را به کاربر نشان می دهد.بنابراین می توان از میزان الکلی که در نوشیدنی وجود دارد یا هر مواد غذایی چه میزان چربی و کالری دارد، آگاه شد.شرکت چینی Changhong سازنده گوشی H2 در این گوشی طیف سنج مینیاتوری قرار داده که از فناوری اینفرارد برای آگاهی از خواص مواد غذایی استفاده می کند.

 انتقال سریع اطلاعات با امواج نور
در کنگره جهانی موبایل امسال فناوری LiFi معرفی شد که یک دانگل برای موبایل هاست و می تواند اطلاعات را با سرعت بسیار بالا بین دستگاه هایی که از امواج نوری اینفرارد استفاده می کنند، رد و بدل کند. البته این فناوری به اینترنت پرسرعت نیاز دارد.

ویدیوهای 360 درجه
نوکیا در کنگره جهانی موبایل امسال فناوری را ارایه کرد که با استفاده از هدست های واقعیت مجازی بتوان تصاویر 360 درجه ضبط کرد.
بنابراین می توان با استفاده از هدست واقعیت مجازی تمام تصاویر اطراف حتی مکان های پشت سر را تماشا کرد. این فناوری امکان تماشای تصاویر با وضوح تصویر بسیار بالا را فراهم می کند.

 الکسا بلوتوثی
دستیار شخصی الکسا از سوی آمازون ارایه شده است و قابلیت سازگاری با همه دستگاه هایی دارد که از اتصالات وای فای پشتیبانی می کنند. 
براساس گزارش کوالکام، سیستم Bluetooth Audio با هدفون ها بلندگو ها و دستگاه های پوشیدنی که از چیپ های CSR8675 و CSR8670 کوالکام برخوردار باشند، سازگار است.
بر این اساس می توان به گوشی دستوراتی را داد بدون آنکه نمایشگر گوشی را فعال کرد و این دستیار حتی زمانی که موسیقی در حال نواختن است، به شما پاسخ می دهد.

 واقعیت مجازی مبتنی بر شبکه های 5G 
کم کم شبکه های موبایل به سمت 5G می رود؛ بنابراین می توان انتظار داشت که در آینده نزدیک به سرعتی وصف نشدنی روی گوشی های موبایل دست پیدا کنیم. همچنین این فناوری امکانی را فراهم می کند که می توان با استفاده از هدست های VR ویدیوهایی با کیفیت 8K تماشا کرد.

 کلید هوشمند
دستیارهای صوتی همچون الکسا هنگام استفاده از نمایشگر گوشی ممکن است ما را به چالش بکشند، اما یکی از شرکت های پیشرو در زمینه فناوری کلید فیزیکی و مجزایی ساخته که با لمس آن می توان نمایشگر را فعال کرد و می توان بسته به اینکه کدام انگشت خود را روی کلید قرار می دهید، دستوراتی به نمایشگر بدهید.
این کلید هوشمند که Tapdo نام دارد، با استفاده از بلوتوث به گوشی متصل می شود و می توان بسیاری از تعاملات شخصی را با استفاده از این کلید روی گوشی انجام دهید.

 مرورگر وب هوشمند
مرورگرهای موبایلی یکی دیگر از مشکلات گوشی های هوشمند به شمار می رود. در همین راستا یک شرکت فرانسوی اقدام به ارایه مرورگر هوشمندی با نام Ulli برای گوشی های موبایل کرده است.
براساس گزارش شرکت توسعه دهنده Ulli، اینترنت و گوشی های هوشمند دو فناوری انقلابی هستند که زندگی ما را تغییر داده اند، اما ما به درستی نتوانسته ایم کاربرد آنها را تجربه کنیم. اما Ulli این امکان را فراهم کرده که مرورگری خوبی روی گوشی های هوشمند داشته باشیم.
این مرورگر که هم اکنون روی سیستم عامل iOS فعال است، به کاربر صفحاتی را پیشنهاد می دهد که پیش تر آنها را جست وجو کرده و در حال جست وجو برای یافتن آنهاست.

 کنترل حرکتی واقعیت مجازی
و در نهایت این که در کنگره جهانی موبایل یک شرکت سوئدی قابلیتی را معرفی کرد که امکان کنترل هدست های VR را با استفاده از حرکت دست فراهم می کند.
این قابلیت همچنین مرورگر وب 360 درجه را روی هدست های VR فراهم می کند و می توان این قابلیت را با استفاده از حرکت انجام داد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :