آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 204011
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1395 10:34
تعداد بازدید : 889

جایی برای پیرمردها نیست

جی پی مانگالیندان- آجر به آجر سیلیکون ولی با نوآوری جوانان ساخته شده است. برای اثبات این جمله لازم است به ذهن های نخبه فناوری اشاره ای کنیم. استیو جابز و استیو وزنیاک 21 و 25 ساله بودند که اپل را تاسیس کردند.

سرگئی برین و لری پیج نیز حدود 20 سال داشتند که موتور جست وجوی گوگل را در گاراژ خانه شان در منلو پارک کالیفرنیا طراحی کردند. این مساله درباره مارک زوکربرگ، بنیانگذار جوان فیس بوک نیز صدق می کند. 
اینها مثال هایی از تحولات فناوری است که توسط افراد جوان ایجاد شده اند، اما باید بدانید که برعکس این امر فقط در فیلم ها ممکن است. فیلم هایی مانند «اینترن» به معنی کارآموز و «اینترشیپ» به معنی کارآموزی نمونه های مسخره ای از مفهوم تبعیض سنی در صنعت فناوری است. 
واقعیت این است که برای بعضی از افراد در دنیای واقعی، 40 ساله (و حتی 30 ساله) شدن یک بحران به شمار می رود. زیرا ورود یک فرد 30 یا 40 سال به بالا در شرکت های فناوری با هویت این شرکت ها تناقض دارد. دلیل آن شاید محیط کاری پرسرعتی است که در یک لحظه همه چیز تغییر می کند یا اینکه افراد مسن تر معمولا با فناوری های قدیمی تر انس گرفته اند. 
درحالی که تبعیض علیه کارگران بالای 40 سال غیرقانونی است. این نمونه ها نشان می دهد که درواقع کاری از دست افراد مسن در این عرصه برنمی آید.
آمار نشان می دهد که فناوری، صنعت افراد جوان است. براساس گزارش اداره آمار نیروی کار آمریکا، سن متوسط برای کارمندان صنایع مختلف 42 سال است، اما درباره صنعت فناوری، متوسط سن 10 سال کاهش می یابد. 
براساس بررسی شرکت پی اسکیل از میزان حقوق و دستمزد روی داده های مربوط به 18 کارفرمای صنعت فناوری در سال 2016، سن میانگین کارمندان در شرکت هایی مثل فیس بوک، لینکداین و اسپیس ایکس 29 سال است و فقط سه شرکت فناوری وجود دارند –IBM، اوراکل و HP - که میانگین سن کارمندان آنها بیش از 33 سال است. 
*تحلیلگر وب سایت خبری یاهو


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :