آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 203385
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1395 0:32
تعداد بازدید : 1228

در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور

نحوه ساماندهی پیام رسان های خارجی امروز مشخص می شود

پس از سه جلسه بحث روی جزییات، قرار است مصوبه ساماندهی پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی و حمایت از نمونه های داخلی، در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی نهایی شود.

فناوران- شورای عالی فضای مجازی در چند ماه گذشته تمام وقت خود را روی مصوبه ساماندهی پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی خارجی و حمایت از نمونه های داخلی متمرکز کرده است. جزییات این مصوبه در حال بررسی در شورای عالی فضای مجازی است اما حتی پیش از تصویب نهایی و ابلاغ این مصوبه، برخی دستگاه ها حرکت در جهت اجرای بندهای تصویب شده را آغاز کرده اند.
مشخص ترین بنده اجرایی شده این مصوبه تا امروز هم احراز هویت کانال های تلگرامی و صفحات شبکه های اجتماعی با بیش از 5 هزار کاربر از سوی وزارت ارشاد است. براساس آخرین آمار نیز تاکنون 4700 کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرام در این سامانه هویت خود را احراز کرده اند.
هرچند برخی از اعضای شورا احتمال می دادند تصویب نهایی این مصوبه چند جلسه دیگر طول بکشد اما دبیر شورای عالی فضای مجازی به مهر گفته است این مصوبه در جلسه امروز شورا نهایی می شود.
ابوالحسن فیروزآبادی با اعلام برگزاری جلسه شورای عالی فضای مجازی در روز شنبه (امروز) گفت: دستور کار این شورا، تصویب نهایی طرح ساماندهی شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی است.
وی با بیان اینکه ابعاد مختلف این طرح در جلسات گذشته شورای عالی فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است، اظهار امیدواری کرد که در جلسه آتی شورای عالی فضای مجازی، این طرح تکمیل و مصوب شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان حمایت از ایجاد و توسعه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی در داخل کشور به عنوان یکی از موضوعات مدنظر در این طرح گفت: در این مصوبه، اعمال مکانیزم های حمایتی و تشویقی برای راه اندازی و توسعه پیام رسان های داخلی و شبکه های اجتماعی، برای هر دستگاه تعیین شده است.
فیروزآبادی افزود: به این معنی که هر دستگاه اجرایی و حکومتی که با این موضوع مرتبط هستند، به نوعی در این مصوبه نقش دارند. به بیان دیگر، در مصوبه ساماندهی شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها، نقش وزارتخانه های ارتباطات و ارشاد، سازمان صدا و سیما، قوه قضاییه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشخص شده است.
رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه در نقشی که برای این سازمان ها تعیین شده، هرکدام می توانند مکانیزم های حمایتی و تشویقی را در قبال شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها به کار گیرند، گفت: برای مثال در این تقسیم کار، معاونت علمی ریاست جمهوری با توجه به اینکه در بحث شرکت های دانش بنیان تمرکز دارد، می تواند در این زمینه برای شرکت های حوزه شبکه های پیام رسان موبایلی مجوز صادر کند. وی ادامه داد: در همین حال وزارت ارتباطات می تواند در بحث صدور پروانه فعالیت و اتصال این شرکت ها به شبکه ارتباطی کشور وارد شده و وزارت ارشاد می تواند در حوزه تبلیغات این پیام رسان ها، ابزار حمایتی در اختیارشان قرار دهد.
فیروزآبادی گفت: به طور کلی یک تقسیم کار ملی برای ساماندهی پیام رسان های موبایلی و شبکه های اجتماعی در کشور انجام شده است و این مصوبه در جلسه روز آینده شورای عالی فضای مجازی، نهایی می شود. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :