آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 200735
تاریخ انتشار : 6 بهمن 1395 10:11
تعداد بازدید : 1732

قیمت ترافیک داخلی اینترنت از دهه فجر نصف می شود

با بهره برداری از فاز دوم شبکه ملی اطلاعات در دهه فجر، قیمت استفاده از ترافیک داخلی 50 درصد کاهش می یابد.

فناوران- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته در مراسم رونمایی از پروژه های هوشمندسازی، عمرانی و خدمات جدید شرکت پست گفت: در این ماه فاز دوم شبکه ملی اطلاعات به بهره برداری می رسد. در این فاز اتفاقات مهمی می افتد ازجمله اینکه مردم از این پس آنچه از ترافیک داخل بر بستر شبکه ملی اطلاعات و محتوای داخل استفاده می کنند، به اندازه نصف گذشته پرداخت خواهند کرد. 
محمود واعظی افزود: در همین رابطه الزام کردیم همه اپراتورها و شرکت مخابرات، FCPها و همه شرکت های ارایه دهنده اینترنت از اواسط این ماه موظف هستند که ترافیک داخل و خارج را جدا کنند تا آنچه مربوط به ترافیک داخل و محتوای داخل است، براساس تعرفه نصف قبل محاسبه شود.
وی با بیان الزام اپراتورهای دسترسی برای تفکیک ترافیک داخلی از بین الملل تا پایان دی ماه گفت: اکنون مقدمات فنی این برنامه محقق شده و تمامی اپراتورها موظف هستند از اواسط بهمن ماه ترافیک داخلی و بین الملل را با قیمت تفکیک شده به مشترکان ارایه دهند.
واعظی همچنین با اعلام ابلاغ دستورالعمل منشور حقوق شهروندی از سوی رییس جمهور به وزارت ارتباطات در هفته گذشته گفت: این دستورالعمل را به مجموعه وزارتخانه ابلاغ کرده ام و لازم است کمیته ای برای اجرایی شدن بندهای این دستورالعمل تشکیل شود. 
وی گفت: یکی از محورهای مهم دستورالعمل منشور حقوق شهروندی به پست اختصاص دارد که در این راستا لازم است آموزش های لازم به موزعین پستی داده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان راه اندازی دیتاسنتر پست در چهارراه لشکر گفت: این دیتاسنتر با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران برای ساماندهی دیتاهای پست در جهت نیازهای جدید پستی و هوشمندسازی شبکه پستی راه اندازی شده است.
وی با بیان خریداری اسناد دو اپراتور بخش خصوصی پستی گفت: پس از خریداری اسناد، این دو اپراتور وارد بازار خواهند شد.
واعظی با بیان تدابیر وزارت ارتباطات برای ایجاد هاب پستی در منطقه گفت: برای این منظور مجموعه خدماتی هوایی پیام و یک زمین 50 هکتاری در کرج در اختیار شرکت پست قرار گرفته است؛ زیرا پس از برجام زمینه فعال کردن تجارت الکترونیکی در کشور بسیار فراهم شده است.
وزیر ارتباطات ضمن بیان فعالیت پست در حوزه تبلیغات گفت: شرکت پست باید خدمات جدیدی ازجمله تبلیغات را به دست مردم برساند.

 سرمایه گذاری 37 میلیاردی
معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل پست نیز در این مراسم از تجهیز صددرصد نامه رسان های پستی به اسمارت فون، ۳ سیلابی شدن آدرس های ملی و درخواست مجوز برای فعالیت مسترکارت در ایران خبر داد.
حسین مهری گفت: پروژه های عمرانی شرکت پست با بهره برداری از ۶ ساختمان جدید و ایجاد معاونت فناوری و تجارت الکترونیکی به سرمایه گذاری بالغ بر ۱۲.۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید و همچنین با مجموع سرمایه گذاری ۳۷.۵ میلیارد تومان پروژه های هوشمندسازی پستی محقق شد.
وی راه اندازی صددرصد سیستم یکپارچه مبادلات پستی را از جمله این طرح ها عنوان کرد و گفت: در راستای هوشمندسازی سرویس های پستی توسعه «گیت وی» تجارت الکترونیک، رصد آنلاین مرسولات و نیز هوشمندسازی نامه رسان ها را داشته ایم به نحوی که صددرصد نامه رسان ها به اسمارت فون مجهز شده اند.
مدیرعامل شرکت پست از اجرای فاز نخست هوشمندسازی مکانی در کشور در ۶ شهر اصفهان، تهران، مشهد، قم، قزوین و بوشهر خبر داد و گفت: ۱۲.۵ میلیون مکان طبق این پروژه دارای طول و عرض جغرافیایی (ژئوکد) شده اند.
 ۲۶ شرکت خواهان دریافت مجوز اپراتوری پست
معاون وزیر ارتباطات درباره آخرین وضعیت راه اندازی اپراتور خصوصی پست در کشور گفت: اسناد این مناقصه فروخته شده و تاکنون ۲۶ شرکت شامل افراد حقیقی و حقوقی این اسناد را خریداری کرده اند که در میان آنها شاهد حضور شرکت های توانمندی نیز هستیم.
وی گفت: پیش بینی می شود با توجه به تقاضاهای موجود شاهد حضور قدرتمند دو اپراتور پستی بخش خصوصی از مرداد ماه سال ۹۶ در کشور باشیم.
مهری بیان کرد: شرکت ملی پست به عنوان شرکت دولتی در این بخش تنها ۱۰ درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است و ۹۰ درصد سهم بازار پست در ایران رها شده است که امیدواریم با راه اندازی پست خصوصی شاهد رونق این بازار باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان مشارکت ایران در حوزه ترانزیت پستی با کشورهای منطقه گفت: تا پیش از این با یک شرکت خدمات هوایی (ایرلاین) برای ۵۸ مسیر، قرارداد ترانزیت پستی داشتیم، اما هم اکنون این تعداد به ۵ ایرلاین افزایش یافته است و این شرکت ها پست خود را از طریق ایران به ۱۰۳ مسیر هوایی ارسال می کنند.
وی قیمت پایین خدمات ترانزیت پستی از سوی ایران را مزیت رقابتی نسبت به سایر کشورهای همسایه عنوان کرد و گفت: هم اکنون با توافقات صورت گرفته ترانزیت پستی کشور عراق در ۳۰ مسیر از ایران می گذرد، در همین حال با کشور آذربایجان نیز توافقات اولیه ای داشتیم تا محصولات پستی کشورهای مشترک المنافع از ایران به کشور آذربایجان ارسال شود.

 درخواست بانک مرکزی برای تایید مستر کارت
مدیرعامل شرکت پست درباره خبری که در هفته دولت مبنی بر راه اندازی مسترکارت در ایران اعلام شده بود، توضیح داد: به دلیل حاشیه هایی که به وجود آمد، لازم دیدیم تا تاییدیه های لازم را برای همکاری با مسترکارت از بانک مرکزی اخذ کنیم. 
بر این اساس درخواست خود را به بانک مرکزی ارایه داده ایم و هم اکنون منتظریم تا مجوز لازم را از این بانک و بانک های مرتبط دریافت کنیم.
معاون وزیر ارتباطات گفت: کار توزیع مسترکارت توسط پست به صورت محدود در حال انجام است، اما تا زمانی که از شرکت مورد نظر اطمینان حاصل نکرده ایم، نمی توانیم به صورت گسترده این خدمات را ارایه کنیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :