آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 200063
تاریخ انتشار : 28 دی 1395 10:36
تعداد بازدید : 1402

مدیرعامل شرکت زیرساخت:

مصوبه مجلس برای افزایش ترانزیت بین الملل است نه سرعت اینترنت

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان موظف شدن دولت برای افزایش ترانزیت بین المللی به 30ترابیت بر ثانیه گفت: در ساختار جدید شرکت ارتباطات زیرساخت به شرکت ملی ارتباطات ایران تغییر نام می دهد که سه شرکت زیرساخت داخل، بین الملل و شرکت فنی و مهندسی زیرمجموعه آن تشکیل می شود.

فناوران- محمد جواد جهرمی درباره مصوبه اخیر مجلس در حوزه زیرساخت گفت: در برنامه ششم توسعه هدف گذاری صورت گرفته مبتنی بر اینکه دولت 30 ترابیت از ظرفیت ترانزیت بین الملل را جذب کند که در حال حاضر این ظرفیت نیم ترابیت است که دولت را موظف کردند که این ظرفیت 60 برابر شود.  
وی با بیان اینکه برای اجرای این الزام نیاز به ابزارآلات است، افزود: یکی از این ابزارآلات اجازه سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی است که مجلس در مصوبه اخیر خود اجازه آن را دادند. نکته دوم این بوده که چابک سازی لازم در مجموعه ایجاد شود و بدنه سنگین زیرساخت که زیرساخت شبکه ملی اطلاعات را دنبال می کند، حاکمیتی باشد و بخش بین الملل مقداری چابک تر بتواند عمل کند. 
جهرمی با بیان اینکه هیچ کدام از بخش های شرکت زیرساخت در ساختار جدید خصوصی نمی شود، توضیح داد: در ساختار جدید اجازه سرمایه گذاری داده شده است و قرار است شرکت چابک تر شود بنابراین یک مجموعه شرکتی ایجاد شده به اسم شرکت زیرساخت داخل، شرکت زیرساخت بین الملل و یک مجموعه فنی و مهندسی که خدمات فنی مهندسی را به این دو شرکت ارایه می دهد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح ساختار جدید گفت: شرکت فعلی ارتباطات زیرساخت به اسم شرکت ملی ارتباطات ایران تغییر نام می دهد که وظیفه هلدینگ آن سه شرکت را دارد و سه شرکت زیرمجموعه آن است. اول شرکت ارتباطات زیرساخت داخل که وظیفه شرکت فعلی زیرساخت را انجام می دهد، یکی شرکت زیرساخت بین الملل با ماموریت کار در حوزه ترانزیت بین الملل و یک شرکت فنی و مهندسی.
این مقام مسوول پیرامون فرآیند تصویب مصوبات اخیر مجلس توضیح داد: این موضوع پیشنهاد مجلس بود که با همکاری مجلس، مطابق با شاخص هایی که برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعیین کرده بودند، دولت موظف بود ظرفیت را به 30 ترابیت برساند که البته موضوع این ظرفیت کمی گنگ بود که آن را تعدیل کردیم به کلمه ترانزیت و مطابق سیاست های اصل 44 قانون اساسی، چارچوب های شورای عالی فضای مجازی به آن اضافه شد و بعد از تایید کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات و کمیسیون صنایع و کمیسیون فرهنگی مجلس و دولت به تصویب رسید.
 تاثیر دریافت یارانه ها در حجم ارتباطات
آذری جهرمی گفت: اکنون خواسته مردم کاهش تعرفه های ارتباطی است و به همین دلیل در زمان پرداخت یارانه ها دیده شده که رشد استفاده از شبکه های موبایلی قابل توجه می شود و این نشان از آن است که مردم علاقه مند به استفاده از ارتباطات هستند اما گاهی توان مالی آنها اجازه نمی دهد.
وی گفت: طی ماه های گذشته چندین مرتبه در دیتا و صوت کاهش تعرفه رخ داده، اما این تغییر تعرفه ها نیز شرایط را به گونه ای پیش می برد که شرکت های نوپا در رقابت دچار مشکلات بیشتر شده و به گلایه می پردازند. بر همین اساس اکنون ما با این چالش مواجهیم که تعرفه ها به گونه ای طراحی شود که در عین رضایت مردم، شرکت های نوپا نیز متضرر نشوند.
جهرمی افزود: البته برای اینکه چنین اتفاقی رخ دهد، شرکت ها و بنگاه های کوچک با یکدیگر متحد شده تا بتوانند زمان سرمایه گذاری خود را افزایش دهند، برهمین اساس ما نیز در وزارت ارتباطات مشوق های متعددی را در نظر گرفته ایم تا این
 اتفاق رخ دهد.
 انتقاد از عملکرد نظام صنفی رایانه ای
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به نقش سازمان نظام صنفی رایانه ای پرداخت و افزود: به نظر می رسد در این زمینه این سازمان نتوانسته به خوبی نقش خود را ایفا کند اما به هر صورت با این شیوه در آینده شرکت های کوچک دچار مشکلات بیشتری خواهند شد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :