fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 199309
    تاریخ انتشار : 18 دی 1395 11:23
    تعداد بازدید : 604

    نخستین امکان تلگرام در سال 2017؛ حذف پیام

    تلگرام با امکانات جدیدی در ابتدای سال میلادی 2017 به روز شد. برجسته ترین تغییر و امکانی که در نسخه جدید این اپلیکیشن پیام رسان به چشم می خورد، امکان حذف پیام است. کاربران تلگرام از این پس تا 48 ساعت فرصت دارند پیام های خود را در این اپلیکیشن حذف کنند.

    فناوران- داستان اضافه کردن حذف پیام به برنامه پیام رسان تلگرام که این روزها محبوب و مورد استفاده میلیون ها کاربر در سراسر جهان است، جالب است. به نقل از وبلاگ تلگرام یکی از دولوپرهای این برنامه شب سال نو یک استیکر نامناسب را به اشتباه برای مادرش خود ارسال کرد و همان جا فهمید نبود امکان حذف پیام در این برنامه تا چه اندازه می تواند ناراحت کننده باشد؛ بنابراین با همکارانش به سرعت دست به کار شد و این امکان را برای تلگرام به وجود آورد. برعکس امکان ویرایش پیام که در صورت استفاده به مخاطبان اطلاع می دهد این پیام در چه ساعتی ویرایش شده، در صورت پاک کردن پیام ها، هیچ اعلامی درباره حذف پیام مشاهده نمی شود.
    از دیگر ویژگی های نسخه جدید تلگرام می توان به فعال شدن آدرس کوتاه t.me پرداخت. همچنین کاربران تلگرام از این پس می توانند مقدار دیتای استفاده شده در حالت اینترنت موبایل یا wi-fi خود را 
    مشاهده کنند.
    همچنین نسخه جدید در سیستم عامل آندروییدی، پشتیبانی از کیبورد گوگل به کاربران در تسهیل استفاده از این آپ کمک می کند. اضافه شدن منوی سریع به همراه چت های مکرر به صفحه هوم گوشی های مجهز به آندرویید 1/7 و اضافه شدن ایموجی های Cowboy، clown، sick به کیبورد تلگرام از جمله دیگر تغییرات نسخه جدید تلگرام هستند.
    آندروییدی ها همچنین امکان دسته بندی خودکار پیام های ارسال شده از طرف یک مخاطب را پیدا کرده اند. همچنین فهرستی از آخرین فایل های دانلود شده نیز در صفحه مشترک نمایش داده خواهد شد.
    با انتشار نسخه جدید تلگرام، خبرهایی هم درباره توقف به روزرسانی تلگرام برای نسخه های قدیمی آندرویید منتشر شد. اعلام شده پایین ترین نسخه آندروییدی که تلگرام روی آن به روز می شود، نسخه 4 یا همان ساندویچ بستنی است. کارشناسان امنیت معتقدند که نسخه های قدیمی آندرویید با وجود امکان اضافه کردن ویژگی های جدید به نسخه تلگرام خود همچنان باگ دارند. این تصمیم به خاطر حفظ امنیت کاربران گرفته شده است. 


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی