آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 199073
تاریخ انتشار : 14 دی 1395 10:54
تعداد بازدید : 710

بلندپروازی تازه گوگل: ماشین پرنده

همین چند وقت پیش بود که خبرهایی منتشر شد که نشان می داد گوگل که خودش پروژه خودروهای بدون راننده را در جهان کلید زد، از این پروژه تقریبا دست کشیده است و می خواهد به جای این کار به فناوری های مربوط به خودروهای خودران بپردازد. اما گویا این حرف بهانه ای بیش نبوده است و خبرهای جدید حاکی از آن است که این شرکت به ساخت ماشین های پرنده فکر می کند.

تلگراف- آینده حمل و نقل شاید درنهایت به سیطره خودروهای بدون راننده دربیاید، اما نباید ماشین های پرنده را نیز فراموش کرد؛ ماشین هایی که در کتاب ها و فیلم های علمی- تخیلی بسیاری از آنها یاد شده است و درواقع یکی از آرزوهای دیرینه انسان ها به شمار می آید. حال باید بدانید که لری پیج، بنیانگذار و مدیرعامل کنونی گوگل هم اکنون به فکر ساخت چنین ماشینی افتاده است و برای توسعه آن بودجه هنگفتی نیز در نظر گرفته است.  گفتنی است اکنون چندین استارت آپ در زمینه ساخت هواپیماهای کوچک و ارزان قیمت شخصی فعالیت می کنند که دو تا از آنها در حال کار با گوگل هستند و درواقع در زیر پرچم حمایتی پیج قرار می گیرند. این دو استارت آپ یکی «کیتی هاوک» (Kitty Hawk) است که توسط سباستین ترون تاسیس شده است. ترون بنیانگذار آزمایشگا ه های خودروی بدون راننده گوگل بود. دومین استارت آپ Zee Aero است که اشکال جدید و انقلابی حمل و نقل را توسعه می دهد. جالب است بدانید لری پیج از سال 2010 به صورت مخفیانه از استارت آپ Zee Aero حمایت مالی می کند؛ در صورتی که حمایت مالی از شرکت کیتی هاوک از سال 2015 شروع شده است. 
با وجود فعالیت ها و کارهایی که این دو شرکت در زمینه حمل و نقل انجام داده اند، ساخت هواپیمای کوچک مسافربری ارزان برای شهروندان چندان دور از ذهن نیست. فناوری های کلیدی در زمینه ساخت خودروهای بدون راننده و حتی ماشین های پرنده پیشرفت بسیاری داشته اند که از میان آنها می توان به موتورهای الکتریکی کوچک و ارزان، بانری های کوچک با ظرفیت بالا و نرم افزارهای هوانوردی پرداخت که می توانند سطح خودران بودن و خودمختار بودن وسایل نقلیه را بالا ببرند. 
شرکت Zee Aero نیز پتنت هایی درباره هواپیماهای کوچک مفهومی داشته است که انسان را از ترافیک های شلوغ و اعصاب خردکن رها می کند. با این حال، قوانین و راهکارهای پیاده سازی این فرآیند کاملا پیچیده خواهد بود، چون تعداد وسایل نقلیه در حال تردد به صورت همزمان در آسمان شهرهای بزرگ، کاملا محدود است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :