آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 197372
تاریخ انتشار : 22 آذر 1395 10:17
تعداد بازدید : 1289

دبیر شورای عالی فضای مجازی:

نمی توان به زور مانع استفاده مردم از شبکه های اجتماعی خارجی شد

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: نمی توان با زور مردم را از استفاده از شبکه های اجتماعی خارجی منع کرد.

فناوران- پس از آنکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مسدود کردن شبکه های اجتماعی را برخلاف حقوق شهروندی دانست، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز با این موضوع مخالفت کرد.
این واکنش ها در پی اعلام پلیس فتا مبنی بر مسدود کردن 30 پیام رسان و شبکه اجتماعی انجام شد. رییس پلیس فتا پیش تر اعلام کرده بود از ۱۵۲ پیام رسان در دنیا، ۵۲پیام رسان در کشور فعال است که بر اساس آخرین مصوبه کارگروه مصادیق مجرمانه باید ۳۰مورد از این پیام رسان ها مسدود شوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در این باره گفت: فضای مجازی قابل انکار نیست و نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. این تکنولوژی باید در کشور وجود داشته باشد؛ اما برای مقابله با آسیب های آن راه حل های مناسبی اندیشیده شود.
ابوالحسن فیروزآبادی در گفت وگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که آیا در شورای عالی فضای مجازی برنامه ای برای جلوگیری از فعالیت برخی سایت ها و جایگزینی شبکه های اجتماعی داخلی به جای خارجی وجود دارد یا خیر، گفت: در کشور بیش از 200 شبکه اجتماعی وجود دارد و فعال هستند و اینکه چه شبکه ای انتخاب شود را مردم تعیین می کنند. نمی توان با توسل به زور مردم را از استفاده از شبکه های اجتماعی خارجی منع کرد.
او افزود: در شورای عالی فضای مجازی هنوز به این نتیجه نرسیده ایم که چه سایتی باید به فعالیت خود ادامه دهد یا از فعالیت یک سایت جلوگیری شود؛ اما بحث این است که فعالیت سایت هایی که بازدید بالایی دارند، توسط اعضای اصلی کارگروه مصادیق مجرمانه بررسی می شود و تا به امروز جلساتی در این خصوص تشکیل شده است؛ اما اتفاق خاصی در پیش نیست و کارشناسان باید تصمیم گیری کنند که چه شبکه ای باز باشد و به فعالیت خود ادامه دهد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: طی نشست هایی که در فضای عالی شورای مجازی برگزار شد، این نتیجه حاصل شد که فضای مجازی قابل انکار نیست و نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. این تکنولوژی باید در کشور وجود داشته باشد؛ اما برای مقابله با آسیب های آن راه حل های مناسبی اندیشیده شود.
وزیر ارتباطات نیز در این باره گفته بود: دولت اعتقاد دارد که شبکه های اجتماعی تا جایی که در تسهیل امور مردم هستند و دسترسی اطلاعات را آسان می کنند، مضر نیستند.
به گفته وی، این شبکه ها تا جایی که به مسایل غیراخلاقی و امنیتی ورود پیدا نکرده و اعتقادهای عمومی کشور را خدشه دار نکنند و مشکلی برای امنیت کشور نداشته باشند، فعالیت آنها می تواند ادامه پیدا کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :