آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 192144
تاریخ انتشار : 10 مهر 1395 11:5
تعداد بازدید : 706

پلیس فتا هشدار داد:

شرکت های هرمی مجوز ندارند

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا با بیان اینکه میان شرکت های بازاریابی شبکه با هرمی تفاوت است، گفت: هیچ شرکت هرمی در کشور اجازه فعالیت ندارد و فقط شرکت های بازاریابی شبکه ای که مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت دارند مجاز به فعالیت هستند، لذا کاربران مراقب باشند تا در دام شرکت های هرمی نیفتند.

فناوران- سرهنگ دوم علی نیک نفس با بیان اینکه صدور مجوز برای فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: این ادعا که برخی شرکت های بازاریابی شبکه ای یا هرمی دارند که مجوز فعالیت را مستقیما از پلیس فتا دریافت کرده اند، کذب است و شهروندان و کاربران فریب این شرکت ها را نخورند.
وی گفت: پلیس فتا تا کنون برای فعالیت هیچ شرکت بازاریابی شبکه ای مجوزی صادر نکرده است.
نیک نفس افزود: فعالیت شرکت های هرمی در کشور ممنوع است و هیچ دستگاه دولتی اجازه صدور مجوز برای فعالیت شرکت های هرمی ندارد.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا ادامه داد: اعطای مجوز برای فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه ای نیز بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است و این وزارتخانه با همکاری مرکز امور اصناف و بازرگانان فقط به شرکت های بازاریابی شبکه ای با رعایت معیارهای تعیین شده مجوز فعالیت می دهد و به شرکت های هرمی مجوز فعالیت نمی دهد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه لیست شرکت های بازاریابی شبکه ای که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز اخذ کرده اند و حوزه های فعالیت به همراه اطلاعات تماس در آدرس سایت این وزارتخانه وجود دارد، گفت: کاربران می توانند لیست شرکت های بازاریابی شبکه را در سایت networkmarketing.mimt.gov.ir مشاهده کنند.این مقام انتظامی گفت: بخش عمده فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه ای در کشور فروش محصولات داخلی است و این شرکت ها درخصوص فروش کالا و محصولات خارجی با محدودیت روبه رو هستند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری فتای ناجا همچنین گفت: آدرس سایت سرشماری sarshomari95.ir است، کاربران حتما آدرس سایت سرشماری را خود در آدرس بار وارد کنند و از ورود به سایت سرشماری از طریق لینک های متفرقه مثل سایت های تبلیغاتی، پیام های تلگرامی، سایت ها و منابع غیررسمی و ایمیل های ناشناس و مشکوک خودداری نمایند؛ چراکه ورود از طریق لینک های متفرقه احتمال دارد کاربران را در دام کلاهبرداران و سایت های فیشینگ بیندازد.
نیک نفس افزود: با توجه به طراحی خوب سایت، ورود کاربران به سایت و تکمیل اطلاعات راحت است و شهروندان می توانند هم از طریق گوشی های هوشمند و هم از طریق سیستم های کامپیوتری متصل به اینترنت به سایت وارد شده و نسبت به تکمیل فرم های مربوطه اقدام کنند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری فتای ناجا ادامه داد: حفظ و نگهداری کد آماری بسیار مهم است؛ زیرا اطلاعات پاسخگویان در اینترنت براساس کد آماری بازشناسی خواهد شد و در مرحله دوم سرشماری که حضوری است و ماموران به درب منازل مراجعه می کنند، تنها کد آماری دریافتی از سامانه را به مامور سرشماری ارایه می دهند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :