آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 11009
تاریخ انتشار : 18 مرداد 1391 10:34
تعداد بازدید : 1529

رییس اتحادیه اعلام کرد:

اتحادیه فناوران رایانه تهران هیچ ارتباطی با مجمع تشکل ها ندارد

رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: این اتحادیه هیچ ارتباطی با مجمع تشکل های فناوری اطلاعات ندارد.

فناوران- در حالی که در چند روز گذشته و پس از واگذاری الکامپ به مجمع تشکل‌ها، بحث داغی در مورد عضویت اتحادیه در مجمع تشکل‌ها به راه افتاده است، رییس اتحادیه هرگونه ارتباط با مجمع تشکل‌ها در یک سال اخیر را تکذیب کرد.
ماجرا از این قرار است که برخی اعضای هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مدعی شدند مجمع تشکل‌ها تعداد اعضای خود به سازمان توسعه تجارت را پنج هزار عدد عنوان کرده و اتحادیه فناوران رایانه تهران را به عنوان یکی از اعضای این مجمع برشمرده است. اما مسعود شنتیایی مجری الکامپ 91 و رییس مجمع تشکل‌ها در پاسخ به این موضوع ضمن تاکید بر اینکه اتحادیه از مدت‌ها قبل عضو مجمع بوده و هیچ نامه‌ای هم مبنی بر قطع همکاری به ما نداده است، تعداد شرکت‌های عضو زیرمجموعه‌های مجمع تشکل‌ها را بین سه تا چهار هزار عضو خوانده بود.
از سوی دیگر نام اتحادیه به عنوان نهادی رسمی‌و قانونی زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجمع امور صنفی، قاعدتا در معادلات تعیین مجری الکامپ نقش مهمی‌بازی کرده و به عنوان یکی از برگ‌های برنده مجمع تشکل‌ها مطرح بوده است. اما سید مهدی میرمهدی رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فناوران با تکذیب عضویت اتحادیه در مجمع تشکل‌ها اعلام کرد: چنین موضوعی وجاهت قانونی هم ندارد.
میرمهدی ادامه داد: در هیات مدیره جدید اتحادیه فناوران رایانه تهران ما به دنبال عملکرد قانونی و دستیابی به جایگاه واقعی اتحادیه هستیم. از این رو قرار گرفتن اتحادیه زیرمجموعه یک تشکل از لحاظ قانونی نشدنی و از نظر ما غیرقابل قبول است.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران گفت: شنیدم که مجمع تشکل‌ها ما را به عنوان زیر مجموعه خود معرفی کرده است. سپس در رسانه‌ها هم خواندیم که آقای شنتیایی رییس مجمع اعلام کرده‌اند اتحادیه عضو مجمع تشکل‌هاست. چنین چیزی صحت ندارد و اگر قرار به عضویت است، مجمع تشکل‌ها می‌تواند عضوی از اتحادیه و زیر مجموعه آن باشد و نه برعکس.
وی افزود: از آغاز به کار هیات مدیره جدید اتحادیه فناوران رایانه تهران هیچ ارتباطی میان اتحادیه و مجمع تشکل‌ها نبوده و هیچ جلسه مشترکی نداشته‌ایم. به هیچ‌کدام از جلسات آقایان هم دعوت نشده‌ایم و حتی نمی‌دانم مکان مجمع تشکل‌ها کجاست و آیا دفتر مستقلی دارد یا نه و برای نخستین بار این موضوع را اکنون و در آستانه الکامپ می‌شنویم.
میر مهدی تاکید کرد: اتحادیه سازمان مستقلی است و با وجود تشکل‌های متعدد مخالف است. ما زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجمع امور صنفی هستیم و جلسات مشترکی هم با نهادهای قانونی مانند مجمع واردات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برگزار کرده و می‌کنیم، اما عضو و زیرمجموعه هیچ تشکلی نیستیم.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران همچنین در مورد ارتباط هیات مدیره با اعضای صنف گفت: در حال حاضر ارتباط بسیار خوبی با اعضای هیات مدیره پاساژها و فروشگاه‌های خیابان ایرانشهر برقرار است و در صدد هستیم ارتباط بهتر و بیشتری با همه اعضای صنف برقرار سازیم.
وی ادامه داد: در این راه برای برگزاری جلسات مشترکی در پاساژهای کامپیوتری برنامه‌ریزی کرده‌ایم. در هیات مدیره پیشین دو جلسه در پاسازهای رضا و پایتخت برگزار شد که البته با تنش همراه بود و بحث جدا شدن رایانه از ماشین‌های اداری از همان جلسات کلید خورد. اما با توجه به ارتباط صمیمانه هیات مدیره فعلی و اعضای صنف، این جلسات باز هم برگزار خواهد شد.
میرمهدی با بیان اینکه نخستین جلسه اعضای هیات مدیره و پاساژها در پاساژ بهار برگزار شد، گفت: اعضای این پاساژ مشکلاتی داشتند که آنها را بررسی و حل کردیم و امیدواریم ادامه این جلسات پس از ماه مبارک رمضان در پاساژهای دیگر برگزار شود.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران با بیان اینکه امیدواریم اعضای صنف از عملکرد اتحادیه راضی باشند، گفت: اکنون اتحادیه متعلق به صنف است و اعضا و نمایندگان پاساژ‌ها و خیابان ایرانشهر به انواع مختلف مانند بازرسی و مشارکت در کمیسیون‌ها، در اتحادیه حضور داشته و بر تصمیمات آن اثر می‌گذارند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :