fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 219810
تاریخ انتشار : 30 شهریور 1396 9:15

دستوری برای پخت پاکوره برنج

برای پخت پاکوره برنج به این مواد نیاز دارید: برنج چلو (پخته و سرد شده) 1 فنجان، پیاز (نگینی خرد شده) نصف فنجان، فلفل قرمز (در صورت تمایل پاپریکا) به میزان دلخواه، زنجبیل (رنده شده) اندازه 2 سانت از زنجبیل، گشنیز (ریز خرد شده) 1/4 فنجان، زیره سبز و زیره سیاه نصف قاشق چایخوری، تخم گشنیز و زردچوبه نصف قاشق چایخوری، آرد نخود 5 قاشق غذاخوری، آب 5-6 قاشق غذاخوری، نمک و روغن مایع.

ابتدا برنج را با دست کمی ورز بدهید تا نرم تر شود. بقیه مواد به جز آب و روغن را با برنج مخلوط کنید و نیم ساعت صبر کنید. بعد کم کم آب را به مقدار لازم اضافه کرده و مخلوط کنید.سپس از مایه قاشق قاشق برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.برای این دستور پخت بهتر است از برنج شفته و نرم، سرد و مانده استفاده کنید. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :