fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 3121
تاریخ انتشار : 28 آبان 1390 8:58

شبکه‌های اجتماعی موسیقی محور رو به گسترش است

نت های موسیقی روی خط آنلاین

شبکه های اجتماعی در فضای مجازی هر روز بیشتر می شوند و به لایه های عمیق تری از فعالیت های روزمره کاربران دسترسی پیدا می کنند. بین 6 تا 7 سال پیش شبکه های اجتماعی محلی بود برای اینکه افراد تمام علایق خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و دوستان جدیدی پیدا کنند. اما امروز سایت هایی راه اندازی می شود که علاوه بر دارا بودن ویژگی های یک شبکه اجتماعی مبنی بر یکی از علایق خاص یا فعالیت روزمره کاربران طراحی شده؛ فیلم نگاه کردن، ورزش کردن، نقاشی، وبلاگ نویسی، معماری یا موسیقی.

شبنم کهن چی

ورزش کردن، نقاشی، وبلاگ‌نویسی، معماری یا موسیقی. سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی که بر محور علاقه موسیقایی کاربران شکل گرفته است طی سه سال گذشته نه تنها رشد سریعی داشته بلکه مورد استقبال خوبی هم قرار گرفته است. هر چند کارایی بیشتر این سایت‌ها شبیه یکدیگر است اما آنچه کاربران را در این زمینه به خود جذب می‌کند آرشیو موسیقایی و سادگی سایت‌هاست.

Last.fm
این سایت یکی از محبوب‌ترین سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی در حوزه موسیقی است که به کاربر کمک می‌کند علاوه بر اینکه هنرمندان سبک موسیقی مورد علاقه خود را پیدا کند، افرادی که مانند او به سبک خاصی علاقه‌مند هستند را نیز پیدا کرده و با آنها دوست  شود. این شبکه به کاربران کمک می‌کند درباره فعالیت و زندگی شخصی خوانندگان محبوب‌شان بیشتر بدانند و درباره سبک‌های مختلف موسیقی اطلاعاتی به دست بیاورند.
کاربران عضو این سایت که بعد از دانلود نرم افزار خاص این سایت می‌توانند موسیقی مورد علاقه خود را به صورت آنلاین و رایگان گوش کنند، قادر خواهند بود علاوه بر ساخت لیست مورد علاقه خود از قطعات موسیقی مختلف، از آماری مانند اینکه چند بار به یک موسیقی خاص گوش کرده‌اند هم مطلع شوند.
عضویت در گروه‌های موسیقی و نیز مطلع شدن از رویدادهای دنیای موسیقی به خصوص اتفاقاتی که در نزدیکی محل اقامت کاربران می‌افتد از دیگر مزیت‌های استفاده از چنین سایتی است.
مهم‌ترین ویژگی این سایت برای علاقه‌مندان به موسیقی، اطلاعاتی است که درباره هنرمندان و سبک‌های موسیقی ارایه می‌شود.

iLike.com
اولین نکته‌ای که در مورد این سایت برای کاربران ایرانی قابل توجه است آن است که موسسان این سایت دو برادر ایرانی به نام علی و‌هادی پرتوی هستند که این سایت را از سال 2006 مدیریت نیز می‌کنند.
بر اساس آخرین آماری که در همین سایت ارایه شده است  iLike حدود 60 میلیون کاربر دارد. کاربران این سایت به سادگی می‌توانند متوجه شوند دوستان‌شان در حال گوش دادن به چه آهنگی هستند. این سایت نرم افزار خاص خود را هم برای کاربران طراحی کرده است که در کنار برنامه آی تیونز و مدیا پلیر می‌تواند موسیقی پخش کند.
iLike برنامه‌های جانبی متنوعی برای کاربرانش طراحی و ارایه کرده است. معروف‌ترین این برنامه‌ها اپلیکیشن فیس بوک است که میلیون‌ها کاربر دارد. همچنین کاربرانی که قصد عضویت در این سایت را دارند بدون ساخت اکانت جدید می‌توانند از اکانت فیس بوک خود در کوتاه‌ترین زمان برای استفاده از امکانات سایت و عضویت استفاده کنند.

PureVolume.com
این سایت شبیه به سایت مای اسپیس است. کاربران اینترنت حتی اگر عضو این سایت نباشند هم می‌توانند اطلاعات مفیدی درباره برترین، جدیدترین و بیشترین دانلود شده‌های موسیقی کسب کنند. آنها می‌توانند این اطلاعات را به صورت طبقه بندی شده در سبک‌های مختلف موسیقی مشاهده و به صورت رایگان و آنلاین آنها را گوش کنند.
PureVolume یک وب سایت برای کشف و ارتقای موسیقی‌های جدید و در حال ظهور هنرمندان است. هر هنرمند دارای یک پروفایل است که به طور معمول حاوی اطلاعات اولیه، به روز رسانی و عکس‌ها و آخرین اخبار مربوط به فعالیتش است. همچنین کاربرانی که عضو این سایت می‌شوند می‌توانند برخی از آهنگ‌ها را به صورت رایگان دانلود کنند.
این سایت که سال 2003 راه‌اندازی شده اخبار مربوط به جشنواره‌های موسیقی و فستیوال‌های سالانه کالج‌های موسیقی را پوشش می‌دهد. این سایت هم مانند شبکه‌های اجتماعی به کاربران اجازه دوستیابی، برقراری ارتباط و مطلع شدن از سلیقه موسیقایی، آخرین آهنگ‌هایی که آنها گوش کرده‌اند یا موسیقی که همان لحظه در حال گوش دادن به آن هستند را می‌دهد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :