fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 201445
تاریخ انتشار : 16 بهمن 1395 10:27

صف آرایی رسانه های اجتماعی در برابر ترامپ

طرح مهاجرت آمریکا که باعث اینجاد ممنوعیت و محدودیت برای پناهجویان و شهروندان هفت کشور جهان از جمله ایران در این کشور شده است، رسانه های اجتماعی را مقابل ترامپ قرار داد.

فناوران- دونالد ترامپ در طرحی که هفته گذشته امضا کرد برای ورود پناهجویان به مدت چهار ماه و همچنین شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان ازجمله ایران به مدت سه ماه به خاک آمریکا محدودیت ایجاد کرد. این تصمیم ترامپ مورد اعتراض بسیاری از مردم، صاحبان کسب و کارهای بزرگ و کوچک و رهبران جهان قرار گرفته است. صاحبان رسانه های اجتماعی بزرگ دنیا نیز ضمن ابزار نگرانی و اعتراض نسبت به تصمیم رییس جمهور جدید آمریکا، تلاش می کنند مقابل این طرح بایستند.
 توییتر
در حالی که توییتر طی انتخابات ریاست جمهوری مهم ترین ابزار و در حال حاضر رسانه اصلی ترامپ به شمار می رود اما کارمندان این شبکه اجتماعی برای پیدا کردن راهکاری جهت مقابله با طرح مهاجرت ترامپ به اتحادیه آزادی های مدنی بیش از یک میلیون دلار کمک کردند. این اتحادیه متعهد شده است که با طرح مهاجرت رییس جمهور آمریکا مقابله کند. گزارش شده این اتحادیه طی چند روز گذشته بیش از ۲۴ میلیون دلار کمک دریافت کرده است. جك دورسي، مديرعامل و بنيانگذار توييتر درباره تصمیم ترامپ توییت کرد: «توييتر با دستان مهاجراني ساخته شده كه از همه اديان آمده اند. ما در كنار آنها خواهيم ايستاد؛ براي هميشه».
 فیس بوک
بنیانگذار بزرگ ترین شبکه اجتماعی دنیا، فیس بوک نسبت به تصمیم ترامپ اظهار نگرانی کرده و در صفحه خود نوشته: «پدربزرگ و مادربزرگ من از آلمان، اتریش و لهستان به آمریکا آمده اند و والدین همسرم نیز از چین و ویتنام. آمریکا ملتی تشکیل شده از مهاجران است و ما باید به آن افتخار کنیم. من هم مانند بسیاری از شما نگران تاثیرات این فرمان اجرایی رییس جمهوری ترامپ هستم. ما باید این کشور را امن نگه داریم، اما باید این کار را با تمرکز روی کسانی که واقعا تهدید به شمار می آیند، انجام دهیم... ما باید درهای کشورمان را به روی مهاجرانی که به کمک نیاز دارند، باز نگه داریم؛ این چیزی است که باید باشیم». 
 گوگل
کمپانی گوگل با داشتن سرویس های محبوب و بزرگی در دنیای رسانه های اجتماعی جزو نخستین کمپانی های بزرگ آمریکایی بود که به تصمیم ترامپ درباره مهاجرت واکنش نشان داد. ساندار پيچاي، مديرعامل هندی گوگل با اعتراض نسبت به این تصمیم اعلام کرد حدود 190 نفر از كارمندان اين شركت در سان فرانسيسكو و ديگر نقاط آمريكا تحت تأثير این تصمیم قرار مي گيرند. گوگل در بيانيه اي رسمي اعلام كرد: «اين فرمان مانعي براي ورود استعدادهاي بزرگ به آمريكاست».
 وایبر
صاحبان وایبر اعتراض خود را به شکل کمک به کاربرانی که تحت تاثیر طرح مهاجرت قرار گرفته اند نشان داد. این پیام رسان، سرویس تماس با وایبر را برای این کاربران رایگان کرد. هر چند وایبر با ورود تلگرام محبوبیت گذشته را ندارد اما با داشتن 800 میلیون کاربر هنوز یکی از پراستفاده ترین
 پیام رسان هاست.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :