fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 66993
تاریخ انتشار : 4 بهمن 1393 11:54

ممکن است پای‌تان به ماجرای قتل هم باز شود

اسیر وسوسه خرید دستگاه های کارکرده نشوید

این روزها با افزایش قیمت ها در بازار کامپیوتر، توجه گروهی از خریداران به سمت نمونه های کارکرده جلب شده و بازار تبلت، گوشی موبایل و لپ تاپ های دست دوم گرم و پررونق شده است.

فناوران- این موضوع اگر چه ممکن است در نگاه نخست از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر از خرید کالای آکبند با قیمت گران باشد، اما در بسیاری از موارد خرید یک لپ تاپ دست دوم یا کارکرده باعث بروز دردسرهایی برای کاربر می شود.
از خرابی های گاه و بیگاه و هزینه زیاد تعمیر مجدد روی که بگذریم، ممکن است خرید نوت بوک یا تبلت دست دوم دردسرهای قانونی نیز برای خریدار داشته باشد.
به عنوان مثال ممکن است نوت بوک، تبلت و یا گوشی موبایل سرقتی باشد. حتی ممکن است در جریان سرقت زد و خورد و یا حتی قتلی اتفاق افتاده باشد.
پس حواس تان را جمع کنید و تا آنجا که می توانید از خرید کالاهای کامپیوتری دست دوم خودداری کنید. اما اگر ناچار به خرید شدید، حتما خرید خود را از جای مطمئن انجام دهید تا درگیر دردسرهای پس از خرید نشوید. از سوی دیگر نوت بوک های کارکرده معمولا عمر مفید خود را کرده اند و به دلیل بروز ایرادی به تعمیرگاه ها فرستاده شده یا به فروش رفته اند و احتمال اینکه در کوتاه مدت خریدار را با مشکل مواجه کنند، زیاد است. به همین دلیل کارشناسان به خریداران نوت بوک توصیه می کنند که زیر بار خرید دست دوم ها نروند. به گفته آنها خرید یک نوت بوک ارزان به مراتب بهتر از خرید دستگاه دست دوم است. علی فلاح، یکی از فعالان بازار کامپیوتر در این مورد می گوید: عمر مفید یک نوت بوک 4 سال است و اکثر نوت بوک هایی که در تعمیرگاه ها به فروش می رسند، نمونه هایی هستند که شاید بیش از 5 سال از عمر آنها گذشته باشد.
این فعال بازار افزود: علاوه بر این در میان نوت بوک های کارکرده نمونه های سرقتی نیز دیده می شود که ممکن است برای کاربر دردسرساز باشند. این فعال بازار افزود: از آنجا که امکان پیگیری از طریق شماره سریال نوت بوک  در کشور ما وجود ندارد، سارقان به راحتی نوت بوک های سرقتی را به فروش می رسانند. رییس اتحادیه صنف رایانه استان تهران هم  با تایید این موضوع گفت: استفاده از کالاهای دست دوم برای کسانی که توان مالی کمتری دارند در حال افزایش است. به گفته وی، همین موضوع موجب شده است که برخی سارقان نیز اقدام به سرقت لوازم شخصی مردم از جمله لپ تاپ، موبایل و تبلت کنند و آنها را در بازار به فروش رسانند؛ واحدهای صنفی هم گاه بدون توجه به عواقبی که خرید چنین اجناسی می تواند در پی داشته باشد، اقدام به خرید یا فروش می کنند. سید مهدی میرمهدی در گفت و گو با تسنیم افزود: موارد بسیاری بوده که سارقان منازل و اماکن بعد از عملیات خرابکارانه خود اقدام به قتل صاحب ملک کرده اند؛ بعد هم اجناس او را در بازار به فروش رسانده اند که نهایتا با پیگیری های پلیس پای واحدهای صنفی به ماجرای قتل باز شده است. وی با بیان اینکه این جلسه، واحدهای صنفی ما را نسبت به چنین جرایمی هوشیار می سازد افزود: اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران برای اولین بار جلسه ای را با سرهنگ عباسعلی محمدیان رییس پلیس آگاهی تهران ترتیب داده است تا نکات حایز اهمیتی به فعالان صنفی در بخش خرید و فروش کالاهای دست دوم و تعمیرات لپ تاپ و تبلت گوشزد شود. به گفته وی رییس پلیس آگاهی تهران تمام اطلاعات را درباره نحوه خرید و فروش اجناس دست دوم اریه خواهد کرد و واحدهای صنف ما با کالاهای شبهه دار آشنا می شوند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :