fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 237111
تاریخ انتشار : 26 فروردین 1397 10:52

نگاهی به بازار جهانی تلویزیون

Q در برابر O

بررسی ها نشان می دهد که عرضه جهانی تلویزیون های مبتنی بر فناوری OLED از نوامبر سال 2016 تا نوامبر سال 2017 به میزان 130 درصد رشد کرده و به رکورد 270 هزار دستگاه در ماه رسیده است.
undefined
بررسی ها نشان می دهد که در سال 2017 میلادی در مجموع 1/4 میلیون دستگاه تلویزیون OLED به بازارهای جهانی عرضه شده که شرکت کره ای ال جی با سهم بازار 92 درصدی، یکه تاز این عرصه بوده است. در همین حال بر اساس بررسی های موسسه تحقیقاتیIHS رشد فروش تلویزیون های 65 اینچی  (157 درصد) بر تلویزیون های 55 اینچی OLED (123 درصد) پیشی گرفته است. 
در همین بازه زمانی نیز بار دیگر عرضه تلویزیون های LCD با کاهش 1/6 درصدی مواجه بوده است. 
بر اساس این گزارش، کل میزان عرضه جهانی تلویزیون LCD  در سال 2017 میلادی نیز 211 میلیون دستگاه بوده که کمترین میزان از سال 2014 میلادی تا کنون است.
این کاهش علاقه به تلویزیون های LCD طبیعتا با افزایش توجه به مدل های با فناوری بالاتر مواجه بوده، به طوری که پیش بینی می شود که تلویزیون های با وضوح 4K و بالاتر در سال 2018 میلادی به سهم بازاری در حدود 42/8 درصدی دست یابند. در حالی که سهم این تلویزیون ها در سال 2017 میلادی 37/1 درصد بوده است.
در این بازار هم اکنون رقابتی بسیار فشرده و تنگاتنگ در جریان است. از سویی ال جی در بازار OLED پیشتاز بی رقیب محسوب می شود و سامسونگ نیز سرمایه گذاری وسیعی روی فناوری اختصاصی خود یعنی QLED انجام داده و به نظر می رسد که در این رقابت تنگاتنگ، توجه برندها بیشتر بر افزایش قابلیت های فنی و امکانات تلویزیون های خود معطوف خواهد بود. این برندها احتمالا سال 2018 را با معرفی بزرگ OLED و QLED پشت سر خواهند گذاشت. البته همچنان تمرکز آنها بر فروش و کسب سود بیشتر از تلویزیون های 4K خواهد بود؛ زیرا فناوری های 8K و بالاتر هنوز مراحل ابتدایی خود را می گذرانند و برای بازار به صرفه نیستند.  همچنین زنجیره تامین تلویزیون های مبتنی بر این فناوری، از جمله تراشه های پردازش تصویر و محتوای مناسب هنوز آنچنان که باید رشد نیافته است. به این ترتیب پیش بینی ها نشان می دهد که تلویزیون های 8K در سال 2018 رقمی در حدود 2 دهم تا 3 دهم بازار تلویزیون را از آن خود کنند و این رقم تا سال 2020 به حدود 1/5  درصد برسد. اما در سال 2022 با توجه به درپیش بودن بازی های المپیک توکیو و سرمایه گذاری بیشتر روی تولید محتواهای 8K این رقم احتمالا با جهشی بزرگ به حدود 5 درصد خواهد رسید. اتفاق دیگری که در بازار افتاده، اشتیاق بیشتر برای تلویزیون های سایز بزرگ است و امسال سهم تلویزیون های 65 اینچ و بزرگ تر به 7 درصد کل بازار می رسد؛ در حالی که در سال گذشته میلادی سهم این تلویزیون ها 5/5 درصد از کل بازار بود.

 رقابت ال جی و سامسونگ
در این بازار همچنان دو برند سامسونگ و ال جی با فناوری های OLED و QLED به رقابتی نزدیک مشغولند. 
در این بازار QLED سامسونگ هم چنان سهم بیشتری از OLEDهای ال جی دارد. در همین حال در سال 2017 میلادی، سامسونگ توانسته برتری خود را در مجموع فناوری های بازار تلویزیون حفظ کند و با سهم 2/20 درصدی از کل بازار تلویزیون نسبت به سهم 12/1 درصدی ال جی، همچنان محبوب ترین برند بازار جهانی تلویزیون باقی بماند؛ هرچند که این سهم نسبت به سال 2016 میلادی در حدود 1/4 درصد افت نشان می دهد. ال جی نیز در همین یک سال به میزان 2 دهم درصد به سهم بازار خود افزوده است و برند TCLنیز توانسته با جهشی 1/9 درصدی، جایگاه خود را با 10/9 درصد سهم بازار در رتبه سوم محکم کند.
از سوی دیگر، با توجه به اینکه شرکت ال جی دیسپلی (LGD) ظرفیت تولید خود را افزایش داده، پیش بینی ها نشان می دهد که ال جی با تلویزیون های OLED به میزان 1/1 درصد به سهم بازار خود در سال 2018 بیفزاید.
در جبهه مقابل نیز سامسونگ با کاهش هزینه تلویزیون های QLED به این رقابت شور و حال تازه ای می دهد. این شرکت همچنین فناوری QD را معرفی خواهد کرد که البته تا سال 2019 نباید منتظر عرضه عمومی تلویزیون های سامسونگ با این فناوری باشیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :