fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 234447
تاریخ انتشار : 6 اسفند 1396 9:45

فعالیت جدید کسبه بازار کامپیوتر

از دیوار و شیپور می خرند در بازار می فروشند

تا همین چند سال قبل، وقتی به ماه پایانی سال می رسیدیم در بازار خرید و فروش کالاهای کامپیوتری شاهد رشد فروش کالاهای کامپیوتری، از نوت بوک و تبلت گرفته تا هارددیسک و حافظه های فلش بودیم. در سه سال اخیر اما این روند به شدت نزولی شده است و بازار این کالاها کمترین رونق را تجربه کرده اند.
undefined
در بازار امسال هم گویا وضعیت وخیم تر از سال های قبل است و حتی تجهیزات جانبی و کالاهای ارزان قیمت هم فروش چندانی ندارند.
به گفته فعالان بازار کامپیوتر، دست کم سال گذشته انواع دستبند و ساعت های هوشمند فروش داشتند؛ اما امسال این کالاها هم در بازار کامپیوتر مخاطبی ندارند.
علی شیرازی یکی از فعالان بازار کامپیوتر در این باره می گوید: این تنها مشکل بازار نیست و داستان از این قرار است که محدود تقاضای بازار هم به فروشگاه های مجازی مربوط می شود. به همین دلیل برخی از فروشندگانی که کالاهای شان روی دستشان مانده است، دست به دامن این فروشگاه ها و حتی برنامه های فروش کالا مانند دیوار و شیپور شده اند تا شاید کالاهای آنها به فروش برود.
البته وی می گوید خلاف این قضیه هم صادق است و برخی از فروشندگان که هیچ کالایی برای فروش ندارند، کالاهایی که در دیوار و شیپور برای فروش گذاشته شده اند را با قیمت ارزان خریداری کرده و اگر شانس بیاورند در بازار به فروش می رسانند و اگر نه، کالا به عنوان سرمایه برایشان ذخیره می شود.
یکی دیگر از فعالان بازار کامپیوتر هم در این زمینه می گوید: این تمام مشکل ما نیست و بخش بزرگی از رکود بازار از قطع خریدهای آخر سال شرکت های دولتی و خصوصی از بازارهای کامپیوتر ناشی می شود. 
به گفته این فعال بازار، متاسفانه دولت برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، واردکنندگان را قربانی کرده و شرکت های دولتی و نیمه دولتی را به خرید کالاهای وطنی ملزم کرده است. در این باره اما کارشناسان می گویند که درست است که این اقدام به پیکره بازار ضربه زده؛ اما موضوع این است که حجم تولیدات داخلی در حدی نیست که نیاز تمام شرکت های دولتی و نیمه خصوصی را تامین می کند و در نتیجه می توان گفت که برخی از شرکت ها یا بودجه ای برای خرید کالاهای کامپیوتری ندارند و یا اگر دارند ترجیح می دهند این بودجه در بخش های دیگری صرف کنند.
به گفته کارشناسان، در شرایط فعلی که نرخ دلار روی رقم نسبی 4هزار و 500 تومان ثابت شده است، باز هم بازار بی رونق است و ما قطعا بازار شب عید امسل را هم از دست داده ایم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :