fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 220590
تاریخ انتشار : 10 مهر 1396 9:9

گزارش فناوران از فروش ارزان‌قیمت آنتی ویروس در یک فروشگاه اینترنتی

نماینده کسپرسکی در ایران از بامیلو شکایت کرد

در خبرها آمده بود که به دلیل گسترش فروشگاه های آنلاین، از هر 4 فروشگاه بزرگ در دنیا، یکی تا چندسال آینده تعطیل می شود. خرید و فروش آنلاین، زندگی را حسابی لذت بخش و راحت کرده است. اما این نوع فروش کالا آسیب هایی چون فروش کالای تقلبی، سوءاستفاده از نام برندها و گارانتی ها، تحویل کالایی غیر از آنچه سفارش داده اید، زیرفروشی و... را نیز به دنبال داشته است.

فناوران- هفته گذشته یکی از مخاطبان فناوران با روزنامه تماس گرفت و اعلام کرد به مشکلی در خرید محصول آنتی ویروس کسپرسکی با گارانتی پارس آتنا دژ (پاد) از فروشگاه بامیلو برخورده است. او با اعتماد به بامیلو، کالا را حسابی ارزان خریده بود (60 درصد پایین تر از قیمت معمول بازار) اما لایسنس محصول نامعتبر بود و شرکت پاد  هم به او گفته بود این لایسنس نامعتبر بوده و ربطی به این شرکت ندارد. ظاهرا این مشکل برای دیگر خریداران این محصول هم پیش آمده بود چرا که در زیر صفحه فروش محصول فرد دیگری در بخش نظرات اعلام کرده بود مشکل مشابهی دارد.
فناوران موضوع را از شرکت پاد به عنوان واردکننده انحصاری محصولات خانگی کسپرسکی در ایران و فروشگاه اینترنتی بامیلو پیگیری کرد. مدیرعامل شرکت پاد تایید کرد که محصول اصیل نیست و اعلام کرد به این دلیل و البته زیرفروشی کالا، از بامیلو خواستار حذف این محصول شده است. اما مدیر روابط عمومی بامیلو معتقد است هر کسی، از یک فرد حقیقی و فروشگاه زیرپله ای تا واردکنندگان بزرگ، امکان فروش محصول در این فروشگاه اینترنتی را دارند و تا زمانی که تقلبی بودن محصول ثابت نشود، به فروش آن ادامه خواهد داد.
 توضیحات بامیلو
سحر افاضلی، مدیر روابط عمومی شرکت بامیلو گفت: بامیلو یک بازار اینترنتی است و هر فروشنده ای می تواند کالای خود را در آن بفروشد مشروط بر اینکه کالا اصالت داشته و قاچاق نباشد. درواقع بامیلو مانند یک پاساژی است که مغازه های مختلفی دارد.
وی درباره ارزانی آنتی ویروس کسپرسکی و احتمال تقلبی بودن آن توضیح داد: قیمت را بامیلو تعیین نمی کند و فروشنده کالا کار قیمت گذاری را انجام می دهد. شاید یک نفر به پول احتیاج داشته باشد و به مالش بخواهد آتش بزند. مسوولیت اینکه این کالا زیر قیمت عرضه می شود، با ما نیست و اگر یک کالا واردکننده انحصاری دارد، باید آن واردکننده نظارت بیشتری به شبکه فروشش داشته باشد.
افاضلی درباره تقلبی بودن محصول توضیح داد: ما موارد مختلفی از این کالا را به فروش رسانده ایم و اگر مشتری به مشکل برخورده باشد، می تواند با بامیلو تماس گرفته و ظرف صد روز کالا را باز گرداند. به هر حال فرض ما بر اعتماد به فروشنده کالا است و شاید لایسنس مورد نظر از سوی شرکت گارانتی کننده دی اکتیو شده باشد.
مدیر روابط عمومی بامیلو در این باره که «مدیران شرکت پاد با آنها تماس گرفته و به دلیل زیرفروشی و تقلبی بودن کالا خواستار حذف آنها شده اند اما بامیلو با این درخواست مخالفت کرده و گفته است هرکاری می خواهید بکنید» گفت: بله دقیقا همین طور است. شما نمی توانید به صاحب یک پاساژ بگویید فلان مغازه جنس را ارزان می فروشد و باید او را از پاساژت بیرون کنی. وی درباره ادعای تقلبی بودن گارانتی از سوی گارانتی کننده محصول نیز گفت: تا وقتی محصول به دست ما نرسد و آن را بررسی نکنیم، نمی توانیم ادعای پاد را قبول کنیم.
مدیر روابط عمومی بامیلو مدعی شد: تنها مشکل شرکت پاد ارزان فروشی کالاست و این موضوع هم به ما ربطی ندارد. هر فروشنده خودش کنترل پنل داشته و قیمت گذاری می کند. ما 1700 فروشنده فعال داریم که شامل افراد حقیقی، مغازه داران، واردکنندگان و تولیدکنندگان می شود. مدیران شرکت پاد مفهوم بازار اینترنتی را متوجه نشده اند در غیر این صورت چنین سوءتفاهمی پیش نمی آمد.
 توضیحات پاد
گل مر بحری، مدیرعامل شرکت پارس آتنا دژ نیز درباره این ماجرا توضیح داد: یک مشتری با ما تماس گرفت و ادعا کرد از بامیلو کالای ما را خریداری کرده است. پس از کنترل محصول متوجه شدیم این محصول ما نیست. با بامیلو تماس گرفته و از آنها خواستیم کالا را از سایت شان حذف کنند؛ چرا که هم کالا تقلبی بود و هم قیمت آن بسیار پایین تر از بازار. اما آنها اعلام کردند بروید و کانال فروش تان را جمع کنید.
وی افزود: زیرفروشی کاری بسیار غیراخلاقی محسوب می شود و انتظار این است که فروشگاه های معتبر و بزرگ از چنین کاری بپرهیزند اما متاسفانه شاهدیم که بامیلو به این کار ادامه می دهد.
بحری ادامه داد: درباره کالا نیز ما اعلام کردیم چنین کالایی از شبکه فروش ما تامین نشده و گارانتی ما روی آن تقلبی است. متاسفانه در ایران کپی رایت وجود ندارد و ما نمی توانیم جلوی فروش محصولات خانگی کسپرسکی را بگیریم اما حداقل از آنها خواستیم از نام پاد سوءاستفاده نکرده و نام ما را به عنوان گارانتی کننده حذف کنند. اما نه تنها بامیلو از این کار خودداری کرد؛ بلکه حاضر نیست اطلاعات فروشنده کالا را به ما بدهد.
مدیرعامل شرکت پاد با بیان اینکه پیش تر هم شاهد سوءاستفاده از نام پاد در فروش محصولات کسپرسکی بوده ایم، گفت: علت ارزانی کالا در بامیلو این است که برخی از کالاهای فروخته شده اصل و برخی تقلبی هستند و به این ترتیب هزینه کالا را پایین آورده اند. 
وی افزود: وقتی ما به آنها گفتیم آیا اعتبارتان مهم نیست کالای با اصالت مخدوش عرضه می کنید؟ به ما گفتند ما مثل یک سوپرمارکتی هستیم که هر کالایی را ممکن است بفروشیم.
 ورود پلیس فتا به ماجرا
مدیرعامل شرکت پاد با بیان اینکه در این موضوع از پلیس فتا کمک خواستیم گفت: قوانین به نحوی است که پلیس فتا برای پیگیری موضوع تنها استناد به ادعای اعلام شده در سایت را قبول ندارد و یک سند معتبرتر مانند فاکتور می خواهد. با این حال آنها همکاری خوبی داشتند و پیگیر موضوع هستند.
وی افزود: آنها از بامیلو درباره این کالا توضیح خواستند که در کمال تعجب مدیران بامیلو به پلیس فتا گفتند برای فروش محصول با  پاد تفاهم نامه همکاری امضا کرده اند که ما به پلیس فتا اعلام کردیم این موضوع کذب محض است. در تماس بعدی مدیران بامیلو گفتند که تفاهم نامه ندارند اما از نمایندگی این کالا را خریداری می کنند که به آنها وقت داده شده تا مدرکی مبنی بر داشتن نمایندگی تامین کننده بیاورند که تاکنون چنین اتقافی نیفتاده است.
بحری با بیان اینکه امیدوار بودیم این موضوع دوستانه حل شود و بارها در تماس تلفنی با بامیلو خواستار حذف کالا شدیم، گفت: اگر قرار است جنس کرک به مردم فروخته شود، آنها می توانند با سه هزار تومان آن را تهیه کنند. نباید از اعتماد مردم به نام پاد یا فروشگاه های اینترنتی سوءاستفاده کرد. وی افزود: در صورتی که نهادی بالادستی از سوی دولت، با قوانین کارامد، مسوول نظارت بر فروشگاه های اینترنتی شود، دیگر شاهد چنین مشکلاتی برای تامین کنندگان قانونی و مردم نخواهیم بود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :