fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 98790
تاریخ انتشار : 8 اردیبهشت 1395 10:10

عینک گوگل به بیمارستان می رود

دفعه بعدی که یک عینک گوگل را صورت کسی دیدید، شاید آن شخص از آن دست افراد خوره فناوری نباشد؛ احتمال آن می رود که یک پزشک آن عینک را زده باشد.

Engadget- آگمدیکس (Augmedix) یکی از چندین استارتاپی است که در حین توسعه عینک گوگل یا فناوری پوشیدنی کامپیوتری شده شکل گرفت و حتی زمانی هم که گوگل فرآیند ساخت آن را کامل کرد نیز به کار خود ادامه داد و حال در تلاش است با جمع آوری سرمایه کافی، عینک گوگل را به محیط های بهداشتی و درمانی وارد کند. این استارتاپ که چهار سال است فعالیت خود را آغاز کرده، از آن دست شرکت های سیلیکون ولی است که سعی دارد بازار درمان و پزشکی را تکانی بدهد. 
این شرکت تاکنون نرم افزارهایی را ارایه داده که بیشتر آنها برای ابزارهای پوشیدنی طراحی شده اند و اکثر می توانند اطلاعات پزشکی الکترونیکی بیماران را برای پزشکان نمایش دهد؛ آن هم به طوری که دیگر نیازی به استفاده از دست نباشد .
یان شکیل، مدیرعامل آگمدیکس در مورد محصولات شرکتش می گوید: این نرم افزارها درست مقابل روی بیماران با آنها تعامل می کنند و این ما هستیم که در پشت صحنه سختی کار را بر دوش مان داریم.
این استارتاپ به جای درخواست سرمایه از شرکت های سرمایه گذار، از طریق خود مراکز پزشکی مبادرت به جمع آوری سرمایه مورد نیازش کرده است و تاکنون توانسته از  چندین موسسه پزشکی سرمایه جذب کند. 
این شرکت یکی از شرکای گوگل در ساخت عینک هوشمند برای مشاغل به شمار می رود که هدف اولیه تاسیسش هم از میان بردن مشکلات پیش رو برای عرضه این ابزار پوشیدنی به بازار بود. بعد از ناکامی گلس برای جلب نظر کاربران، گوگل تصمیم گرفت که تولید آن را برای مدتی متوقف کند، اما برنامه مربوط به نسخه ویژه مشاغل همچنان ادامه یافته است و آنطور که خبر رسیده تیم دست اندرکار تولید این پوشیدنی که حالا Aura خوانده می شود در تلاش است تا نسخه جدیدی از آن را برای مصارف سازمانی توسعه دهد و علاوه بر این نسخه دوم آن را هم به کاربران معمولی عرضه کند. زمانی که عینک گوگل برای نخستین بار معرفی شد و همه با طرز کار آن آشنا شدند، این تصور بود که این ابزار باید در دهله اول در محیط های کاری مثل مراکز بهداشتی و درمانی عرضه شود. آگمدیکس هم که این مساله را قبول داشت، اعلام کرد که تقریبا همه بیماران مشکلی با این ندارند که پزشکان معالج شان با دستگاه های واقعیت افزوده به مداوای آنها بپردازد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :