fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 233345
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1396 10:51

استقبال از روبات های پرستار در ژاپن

دولت ژاپن قصد دارد که حضور فناوری ها را در کشورش افزایش دهد تا از این طریق شکاف میان نیروهای کاری و پرستاران را پر کند.
undefined
گاردین- جمعیت سالخورده ژاپن آنقدر زیاد شده اند که دیگر کسی یارای نگهداری از آنها را ندارد. به همین دلیل دولت این کشور تصمیم گرفته است که از روبات ها برای کمک به این افراد استفاده کنند. 
پیش بینی می شود تا سال 2025 حدود 370 هزار روبات پرستار به کار گرفته شوند. دولت ژاپن در نظر دارد با این امر به پذیریش فناوری در جامعه کمک کند و کمبود نیروی کار پرستاری را نیز برطرف سازد. 
طراحان روبات ها تمام تمرکز خود را روی طراحی آدم آهنی هایی گذاشته اند که بتوانند افراد سالخورده را از تختخواب خارج کنند و به صندلی چرخدار برسانند یا آنها را به حمام ببرند. 
دولت ژاپن طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی بالقوه را در نظر دارد و اخیرا لیستی از اولویت های خود را برای روبات هایی که می توانند پیش بینی کنند که بیماران ممکن است نیاز به استفاده از سرویس بهداشتی داشته باشند، تغییر داده است. دکتر هیروشیا هیروکاوا، مدیر تحقیقات نوآوری های روبات موسسه ملی علوم و فناوری پیشرفته ژاپن در این باره گفته است که هدف از این کار کاهش بار پرستاران و افزایش استقلال افرادی است که هنوز در خانه زندگی می کنند. وی می گوید: روبات ها نمی توانند تمام مشکلات و وظایف پرستاران را حل کنند، ولی می توانند نقش بسزایی در رفع نیازهای بیماران و ناتوانان داشته باشند.
هم اکنون در هشت درصد از آسایشگاه های ژاپن روبات های انتقال دهنده بیمار در حال کار هستند و وظیفه انتقال بیماران را به عهده دارند که واقعا کار طاقت فرسایی است. به گفته هیروکاوا، بخشی از این موضوع به دلیل هزینه بالا و بخش دیگر به دلیل ذهنیت مردم و عدم مقبولیت روبات ها برای پرستاری است.
مرکز تحقیقاتی هیروکاوا در پروژه هایی حمایت شده از طرف دولت و با همکاری شرکت های تولید کننده گجت های روباتیک، طی پنج سال گذشته 98 محصول تولید کرده که 15 تا از آنها تجاری و به بازار عرضه شده است.
برای کاهش هزینه ها و پیچیدگی، این نوع از روبات ها هنوز به انسان ها شباهتی ندارند یا با کاربران صحبت نمی کنند. برای مثال این روبات ها می توانند به فرد برای راه رفتن در یک خیابان شلوغ یاری برسانند و از آنها مراقبت کنند. واکر های هوشمند نمونه ای از این روبات ها هستند که با تشخیص شرایط مختلف محیطی، به نیازمندان جهت طی مسیر کمک می کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :