fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 214333
تاریخ انتشار : 8 مرداد 1396 10:5

هکرهای کره شمالی دنبال پول هستند؛ نه اطلاعات

گزارش ها حاکی از آن است که کره شمالی به دلیل مشکلات مالی که با آنها دست و پنجه نرم می کند، هکرهایی آموزش داده تا موسسات مالی را هدف حمله قرار دهند.

فناوران- این گزارش می گوید که تحریم ها کره شمالی را با مشکلات مالی روبه رو کرده است و اکنون حتی امکان دارد این تحریم ها شدت پیدا کند تا با قطع جریان پول برنامه های تسلیحاتی این کشور فلج شوند. از همین رو، هکرهای کره شمالی به طور روزافزونی به دنبال سرقت پول هستند تا اطلاعات محرمانه و آنها هر چه بیشتر موسسات مالی را هدف حملات خود قرار می دهند.
تا به حال تصور بر این بوده که بیشتر عملیات هکرهای کره شمالی برای دسترسی به اطلاعات محرمانه یا برای خرابکاری بوده است، البته دولت کره شمالی همواره دخالت در حملات اینترنتی را تکذیب کرده است. گزارش موسسه امنیت مالی همچنین هشت مورد از حمله به موسسات دولتی و مالی کره جنوبی را شناسایی کرده است.
علاوه بر این، گزارش به نام یک گروه هک با نام «آنداریل» پرداخته است که دست کم از ماه مه ۲۰۱۶ فعال است و تلاش کرده تا با هک کردن ماشین های خودپرداز، اطلاعات کارت های بانکی را سرقت کند تا یا از حساب افراد پول بردارد یا این اطلاعات را در بازار سیاه بفروشد.
گزارش همچنین این گروه را متهم کرده است که با تولید بدافزار سعی می کند سایت های پوکر اینترنتی و دیگر سایت های قمار را هک کند.
شاید برجسته ترین کار هکرهای کره شمالی در سال های اخیر هک کردن اطلاعات و ایمیل های داخلی بخش سرگرمی سازی شرکت سونی بود. هکرها بخش بزرگی از اطلاعات این شرکت را پاک کردند و بخش بزرگی از آن ازجمله اطلاعات شخصی، مهم و محرمانه و کپی سرقت شده فیلم های جدید را در اینترنت منتشر کردند. اما اکنون نه فقط موسسه امنیت مالی، بلکه منابع دیگر هم می گویند هدف کره شمالی اکنون در درجه اول پول است.
شرکت امنیت اینترنتی فایرآی هم گزارش کرده است که فعالیت هکرهای کره شمالی هر چه بیشتر انگیزه مالی پیدا کرده است و موسساتی را که خدماتی مالی ارایه می کنند، هدف قرار داده است از جمله شرکت های خدمات ارزی و خدمات کارگزاری در کره جنوبی.
به گزارش فایرآی، بیت کوین هم برای کره شمالی جذاب است چراکه تقریبا بدون نام و نشان می توان آن را در «اینترنت تاریک» رد و بدل کرد در حالی که پول واقعی را بانک های مرکزی و موسسات دیگری ردیابی و ردگیری می کنند.
برخی کشورهای فعال در امنیت اینترنتی معتقدند پول هدف اصلی حمله اخیر باج افزار «واناکرای» بود که اخیرا در 150 کشور دنیا از جمله بریتانیا اختلال ایجاد کرد، این ویروس از قربانیان درخواست پول می کرد تا به آنها اجازه دسترسی به اطلاعات را بدهد.
همچنین گفته شده دولت آمریکا در حال تکمیل پرونده ای است که سرقت ۸۱ میلیون دلار از بانک مرکزی مالزی را به هکرهای کره شمالی مرتبط می کند. شرکت روسی کسپرسکی هم هکرهای کره شمالی را با حمله به بانک های کره شمالی مرتبط دانسته است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :