fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 211582
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1396 11:33

سافت بانک بوستون داینامیکز را از آلفابت می خرد

گوگل شرکت بوستون داینامیکز را در دسامبر 2013 به دلیل تجربه بسیارش در زمینه روباتیک خریداری کرد و این شرکت در زمانی که تحت سلطه گوگل بود، روبات های غول پیکر و حرفه ای ساخت. اما گویا این دستاوردها برای گوگل که هم اکنون به شرکت مادر آلفابت تبدیل شده، کافی بوده و بوستون داینامیکز دل گوگل را زده است. دقیقا یک سال پیش بود که خبرهایی مبنی بر احتمال فروش بوستون داینامیکز به شرکت تویوتا منتشر شد، اما بعد از آن در این زمینه سکوت خبری بود تا اینکه دیروز خبری منتشر شد که نشان می دهد سافت بانک این شرکت را از آن خود می کند.

رویترز- شرکت ژاپنی سافت بانک دیروز اعلام کرد که دو شرکت زیرمجموعه آلفابت را در زمینه توسعه روبات، خریداری کرده است. براساس این اطلاعات، این دو شرکت آلفابت در بخش هوش مصنوعی سافت بانک به فعالیت خود ادامه خواهند داد. این در حالی است که سهام این شرکت پس از این معامله به اندازه 7/9 درصد افزایش یافت و در واقع بعد از 17 سال این یک رکورد درخشان بود. 
ماسایوشی سان، مدیر گروه سافت بانک در بیانیه ای اعلام کرد: روباتیک هوشمند در حال تبدیل شدن به یک گام اساسی در اتقلاب اطلاعات شده است و بدون شک بوستون داینامیکز و تیم توسعه دهندگانی که در این کمپانی فعالیت می کنند، از جمله پیشگامان حوزه روباتیک و توسعه روبات های پیشرفته هستند.
گفتنی است که سافت بانک اخیرا فعالیت خود در حوزه تصاحب شرکت ها و استارتاپ های مختلف را برای تقویت بخش تحقیق و توسعه آغاز کرده است؛ به طوری که بوستون داینامیکز را باید تنها یکی از کمپانی هایی خواند که این غول ژاپنی از آن خود کرده است. سافت بانک از بودجه ای ۹۳ میلیارد دلاری بهره می برد که بزرگترین بودجه در نظر گرفته شده توسط بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استارتاپ ها و شرکت های نوپا است.
ماسایوشی سان به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد در کشور ژاپن، قصد دارد سافت بانک را برای انقلاب داده ها آماده کند. اطلاعات در حال تبدیل شدن به باارزش ترین منابعی هستند که بشر تا به امروز با آنها سر و کار داشته است،  به طوری که منابع اطلاعاتی حتی ارزشی بیشتری از منابع نفتی خواهند داشت.
گفته می شود که سافت بانک به لطف خرید شرکت Vodafone Japan در سال 2006 به یکی از مهره های کلیدی مخابرات این کشور تبدیل شد و حالا هم با خرید این دو شرکت، جایگاه اول خود به عنوان رهبر روباتیک ژاپن را مستحکم تر می کند. بوستون داینامیک هم یک شرکت 25 ساله است که از دانشگاه MIT جدا شده است. عمده شهرت این شرکت به خاطر ساخت روبات های دو پا و چهار پای اطلس و بیگ داگ است. علیرغم پیشرفت قابل ملاحظه بوستون داینامیکز، گویا آلفابت با آن هم مسیر نیست و احتمالا ایده ای ندارد که چطور باید در دنیای روبات ها موفق شود. آلفابت به غیر از بوستون داینامیکز قصد دارد شرکت Schaft را نیز به سافت بانک بفروشد. این شرکت توسط دانشگاه توکیو پدید آمده و به نظر می رسد که خرید آن توسط شرکت ژاپنی سافت بانک کاملا منطقی است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :