fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 207577
تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1396 10:23

بر اساس نتایج یک بررسی در آمریکا

آزارجنسی و تبعیض در شرکت های فناوری بیداد می کند

در حالی که همه آمارها و گزارش ها حاکی از جذابیت و درآمد بالای مشاغل مرتبط با فناوری است؛ چرا کارکنان این حوزه فناوری مشاغل خود را ترک می کنند؟ گزارش تازه ای منتشر شده که حاوی بررسی دلایل جالب این اتفاق است.

فناوران- مرکز تحقیقات آثار اجتماعی کاپور با همکاری موسسه نظرسنجی harris Poll در یک بررسی کم نظیر دلایل ترک کار از سوی کارکنان شرکت های فناوری را بررسی کرده و به این نتیجه رسیده که دلیل عمده این اتفاق آزار جنسی، خشونت و کلیشه های نژادی است.
بر اساس این بررسی از هر ده زن شاغل در شرکت های فناوری، حداقل یک نفر تجربه مزاحمت جنسی را دارد و از هر 4 نفر هم یک نفر به دلیل رنگ پوست و نژادش مورد آزار یا تبعیض قرار می گیرد.
در این بررسی 2 هزار نفر از کسانی که در سه سال کارشان را در شرکت های فناوری ترک کرده اند، مورد سوال قرار گرفته اند.
این بررسی نشان می دهد که آزار جنسی و شکایت های مرتبط با تبعیض در بخش فناوری بسیار بالاتر از بخش ها و صنایع دیگر است.
الن پاو (Ellen Pao) مدیر بخش تنوع نژادی و دربرگیری در موسسه کاپور که قبلا مدیرعامل ردیت هم بوده  در این زمینه می گوید: به عنوان کسی که از سال 1998 تا کنون در بخش فناوری  مشغول به کار بوده، همواره می دانستم که این مشکلات در بخش وجود دارد ولی حالا آماری در اختیار داریم که این مشکل را به خوبی ترسیم می کند.
اما این معضل پس از آن مورد توجه قرار گرفت که یکی از مهندسان اوبر درباره آزار جنسی و سکسیسم در محیط کارش شکایت کرد و این موضوع باعث شد که ماهیت خشن محیط کار مردانه استارت آپ ها در منظر عام قرار بگیرد.
منتقدان به طور فزاینده ای معتقدند که استارت آپ هایی که شیوه کارشان نوعی بی نظمی و هیجان را در دل خود دارد، استانداردهای محیط کار را رعایت نمی کنند و معمولا مدیران مرد در این مجموعه ها شکایت ها درباره تبعیض را نادیده می گیرند و ضمنا تلاش چندانی برای رفع تبعیض سیستماتیک در پرداخت ها انجام نمی شود.
سوال شوندگان در این بررسی تقریبا دو برابر «یافتن فرصت های بهتر شغلی»، موارد تبعیض و بدرفتاری در محل کار را به عنوان دلایل ترک شغل اعلام کرده اند. 40 درصد پرسش شوندگان مرد گفته اند که به دلیل رنگ پوست شان موقعیت مناسبی در شرکت نداشته اند و 78 درصد کل پرسش شوندگان هم به طور کل با رفتار ناعادلانه و تبعیض آمیز روبه رو بوده اند.وضعیت درمورد زنان رنگین پوست هم در این شرکت ها نامناسب است. 30 درصد زنان رنگین پوست گفته اند که به آنها ارتقای شغلی داده نمی شده اما برای زنان سفیدپوست و آسیایی وضعیت بهتر بوده است.از طرف دیگر آزار جنسی گزارش شده در شرکت های فناوری هم دو برابر کارکنان فناوری در شرکت های صنایع دیگر است.
گزارش هایی که پیشتر انجام شده نیز نشان می داد که 25 درصد نیروی کار شرکت های فناوری را زن ها تشکیل می دهند. در شرکت های بزرگی مثل گوگل، فیس بوک و اپل نیز مجموع کارکنان سیاه پوست و آمریکای لاتین تنها بین 3 تا 5 درصد بوده است.
البته همان طور که مشخص است این بررسی روی شرکت های فناوری آمریکایی انجام شده  و نتایج را نمی توان به کشورهای دیگر تعمیم داد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :