fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 202954
تاریخ انتشار : 2 اسفند 1395 10:39

بیل گیتس: روبات ها هم باید مالیات بدهند

ترس از آدم های آهنی و روبات هایی که روز به روز به انسان ها نزدیک می شوند، کم کم جای خود را به امید برای افزایش روبات های کار به جای نیروی انسانی می دهد. در همین راستا، نظریات افراد نخبه و پیشگامان صنعت فناوری به سمت و سوی پذیرش این وضعیت پیش می رود. چنانکه بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت به تازگی در اظهاراتی عجیب گفته است که روبات ها هم باید همانند همتایان انسانی خود مالیات بپردازند.

TechTimes- به دلیل کارآیی بالا و عملکرد بهتر روبات ها و هم زمان با آن، پیشرفت فناوری در سال های اخیر، این دستاوردهای آهنی به بهترین گزینه برای انتخاب نیروی کار تبدیل شده اند و همین امر بیکاری میلیون ها انسان را در سراسر جهان به دنبال داشته است. هم اکنون در بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا از جمله تولیدکنندگان گوشی و دستگاه های هوشمند، کارهایی که به دقت و حساسیت بالایی نیاز دارند، به روبات ها واگذار شده است و از طرفی دیگر، مقرون به صرفه بودن استفاده از این روبات ها در برابر نیروی کار انسانی، منجر به تمایل مدیران شرکت ها و کارخانه های بزرگ دنیا مثل کارخانه فاکسکان که وظیفه ساخت گوشی آیفون اپل را به عهده دارد، به بهره گیری از این دستاورد بشری شده است. بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت در جریان یک مصاحبه با سایت «کوارتز» گفت که اگر شرکت ها می خواهند به سمت استخدام روبات ها پیش بروند، قبل از هر چیز باید ساز و کار مناسبی را طراحی کنند. وی همچنین گفت که این شرکت ها اگر به جای نیروی کار انسانی، به دنبال استخدام روبات ها هستند، باید تبعات این کار را در نظر بگیرند و بابت هر روباتی که به کار می گیرند، مالیات پرداخت کنند. 
وی افزود: هم اکنون یک نیروی انسانی در کارخانه حدود 50 هزار دلار ارزش دارد و باید مالیات های متعددی را پرداخت کند و اگر قرار باشد روبات جایگزین این فرد شود و دقیقا همان کار را انجام دهد، باید از آنها نیز مالیات گرفته شود. مفهوم اینکه یک روبات مالیات پرداخت کند، صرفا فرضی نیست زیرا هم اکنون قانونگذاران اروپایی سیاستی را در پیش گرفته اند که بر اساس آن، صاحبان روبات ها ملزم به پرداخت مالیات به ازای هر کدام از آنها هستند. از نظر قانونگذاران اروپایی، این مالیات می تواند برای آموزش مهارت های جدیدتر به نیروهای انسانی که کار خود را در نتیجه ورود روبات ها از دست داده اند یا حتی پرداخت حقوق بیکاری به آنها، مورد استفاده قرار بگیرد. به اعتقاد گیتس، مالیات های جمع آوری شده از به کارگیری روبات ها را می توان در شیوه های درست مدیریت و در حوزه هایی مثل آموزش، مراقبت از سالمندان و تامین نیازهای اصلی کودکان مورد استفاده قرار داد.  بیل گیتس مخالف استفاده از روبات در صنایع مختلف نیست، اما معتقد است که این فرآیند باید به درستی مدیریت شود، در غیر این صورت، بشر در آینده با مشکل جدی روبه رو و کنترل امور از دست خارج خواهد شد.  بر اساس تازه ترین گزارش ها، اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، روبات ها بین سال های ۲۰۲۳ الی ۲۰۳۳ بالغ بر ۵۰ درصد از مشاغل موجود در شرکت ها و کارخانه های جهان را از دست انسان ها خواهند ربود و بدین ترتیب، ضربه ای جدی به اقتصاد کشورها وارد خواهند کرد.  


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :