fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 201601
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1395 10:38

نگاهی به ایده‌های ایلان ماسک درباره سایبورگ‌ها

انسان هایی با مغز کامپیوتری

ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت تسلا موتورز و اسپیس ایکس که در زمینه هوش مصنوعی تحقیق می کند، معتقد است که انسان های آینده، انسان های سایبورگی خواهند بود.

Space- ایلان ماسک اخیرا در توییتی نوشته است که به زودی سیستم های کامپیوتری از طریق یک رابط کاربری کامپیوتری با نام «نوار سیستم عصبی» به مغز انسان پیوند داده خواهد شد. 
ماسک نخستین بار نمونه مفهومی Neural Lace یا «توری سیستم عصبی» (افزودن یک لایه دیجیتال هوش مصنوعی به مغز انسان) را در کنفرانس سال گذشته Recode’s Code مطرح کرد. این سیستم کامپیوتری- مغزی، نوعی«همزیستی» با ماشین ها ایجاد خواهد کرد. 
ماسک در این کنفرانس گفت: ما هم اکنون یک هوش مصنوعی هستیم. یعنی نسخه ای از ما به شکل ایمیل ها و شبکه های اجتماعی مان وجود دارد و ما اساسا با کامپیوتر، گوشی همراه مان و اپلیکیشن های داخل آن قدرت های خارق العاده ای به 
دست آورده ایم.
او مدت هاست از توری سیستم عصبی حرف می زند و تاکید می کند که با توجه به سرعت توسعه یادگیری ماشینی اگر انسان ها می خواهند به یک «حیوان دست آموز خانگی» برای فناوری تبدیل نشوند، لازم است برای مغز آنها کاری بکنیم. فعلا لایه کورتکس، روی لایه لیمبیک نشسته و کمک کرده است که ما خود را فراتر از سایر موجودات بدانیم. اما قطعا طی چند سال، مغز فرصت ندارد لایه سومی را با کارکردی متفاوت بر روی کورتکس سوار کند تا از عهده یادگیری ماشینی برآید. پس تنها کمکی که می شود به انسان کرد، این است که لایه سوم را خودمان بسازیم و به مغز اضافه کنیم. لایه ای که از فناوری های روز برای یادگیری سریع تر و بهتر بهره بگیرد و انسان را از اینکه به یک مسخ شده هوش جدید تبدیل شود، حداقل به صورت موقت نجات دهد. 
حال ممکن است این لایه سوم توسط یک تراشه یا ایمپلنت به مغز ما اضافه شود. با این اوصاف، لازم است مغز انسان و مغز فناوری (هوش مصنوعی) با هم ادغام شوند. 
ماسک توضیح می دهد که با پایه ریزی رابط کاربری انسان با کامپیوتر، انسان ها قادر به رقابت با پیشرفت های صورت گرفته در هوش مصنوعی خواهند بود. 
ماسک همچنین هشدار می دهد که با پیشرفت هوش مصنوعی مجازی توسط کامپیوترهای قدرتمند، انسان مجبور به تسلیم خود در مقابل آنها خواهد شد. به گفته ماسک، در مقایسه با کامپیوترها، محدودیت اصلی انسان در میزان اطلاعات ورودی و میزان خروجی اوست. سرعت خروجی (تولید) انسان در مقایسه با میزان اطلاعاتی که دریافت می کند، بسیار پایین است  مثل استفاده از دو انگشت شست در نوشتن با گوشی موبایل. ادغام موثر مغز انسان با هوش مصنوعی می تواند محدودیت های تولید را در انسان کنار بگذارد که این مساله خود می تواند منجر به پدید آمدن نوعی ارتباط مستقیم بیرونی بین مغز و هوش مصنوعی شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :