fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 201184
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1395 10:48

تداوم اعتراض‌ها به ممنوعیت پذیرش مهاجران در آمریکا

گوگل 4 میلیون دلار به سازمان های مهاجرتی کمک می کند

بعد از اینکه غول های فناوری رسما مخالفت شان را با اعمال قانون منع ورود مهاجران و اتباع برخی کشورها ابراز کردند، حال گوگل اعلام کرده که حدود 4 میلیون دلار به سازمان های مهاجرتی کمک می کند.

TechCrunch- گوگل بزرگ ترین کمک مالی بشردوستانه اش را به مبلغ 4 میلیون دلار به چهار سازمان مهاجرتی «اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا» (ACLU)، «مرکز منابع انسانی مهاجر قانونی» (ILRC)، «کمیته بین المللی نجات» (IRC) و «کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان / سازمان پناهندگان سازمان ملل» (UNHR) اختصاص داده است. 
گوگل اعلام کرد که نیمی از این کمک های مالی مستقیما از درآمد این شرکت تامین می شود و نیم دیگر آن از سوی کارمندان شرکت پرداخت شده است. به گفته این شرکت، از سال 2015 تاکنون بیش از 16 میلیون دلار برای امور بشردوستانه کمک کرده است که شامل برنامه های آموزشی و ارایه دسترسی به اینترنت در کمپ ها می شود؛ اما این اقدام اخیرش بزرگ ترین کمک مالی است که در این زمینه انجام داده است. 
گفتنی است تعدادی از شرکت های فناوری در همین راستا کمک هایی به اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا رسانده اند تا از این طریق قانون جدید ترامپ را به چالش بکشند؛ قانونی که تاکنون باعث شده است حتی چندین مسافر در فرودگاه بازداشت شوند. 
گوگل، اپل، مایکروسافت، اوبر، تسلا، نت فلیکس و AIRbnb، وب سایتی که مردم در آن مکان های اقامتی را کرایه می دهند، نام های بزرگی هستند که در کنار کوچک ترها طی چند روز گذشته نسبت به این اقدام دولت نوپای آمریکا واکنش منفی نشان داده اند. شرکت مایکروسافت اعلام کرده است بخش مشاوره قانونی را برای کارکنان مهاجر خود فعال کرده است تا به آنها خدمات مشاوره ای لازم را ارایه دهد.
شرکت اپل هم بخش حقوقی برای کارکنانش تدارک دیده و هم تماسی مستقیم با کاخ سفید برقرار کرده است و درباره آثار مخرب این تصمیم بر تکنولوژی آمریکا به نهاد ریاست جمهوری این کشور هشدار داده است.
می توان گفت که عملی ترین اقدام از سوی شرکت اوبر انجام شده است. این شرکت که یک غول شبه تاکسیرانی است که با خودروهای شخصی کار می کند، در فیس بوک خود اعلام کرده است رانندگانی را که از این قانون آسیب دیده اند و از کار بازمانده اند، شناسایی می کند و در سه ماه آینده، مدت اجرای قانون ترامپ 90 روز است، معادل حداقل درآمد میانگین شان دستمزد پرداخت می کند تا غم نان نداشته باشند.
شرکت AIRbnb نیز در اعلامیه ای به امضای برایان چسکی، مدیرعامل این شرکت گفته است که به پناهجویان و کسانی که به دلیل این دستور از ورود به آمریکا بازمانده اند و از مبادی ورودی برگردانده شده اند، خانه و اقامتگاه موقت رایگان می دهد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :