fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 17674
تاریخ انتشار : 17 آبان 1391 10:1

انتخابات آمریکا هدف تازه هکرها

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز گذشته به روشی برگزار شد تا احتمال تقلب در این انتخابات به حداقل برسد، اما کارشناسان هشدار داده اند که این روش رای گیری ممکن است به ضد خود بدل شود و رسوایی بزرگی در تاریخ انتخابات ایالات متحده رقم بخورد. پیش از این هکرها انتخابات الکترونیکی کشورهایی چون مکزیک، کانادا، روسیه و کره جنوبی را هدف حملات خود قرار داده بودند. کارشناسان امنیتی بر این باورند که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یکی از هدف های داغ هکرهاست و حمله آنها به سیستم الکترونیکی رای گیری این کشور ممکن است روند رای گیری را دچار اختلال کند و حتی اعلام نتایج را به تعویق اندازد. پیش تر انتخابات دو کشور مکزیک و جمهوری دومنیکن در سال میلادی جاری با حمله گروه هک ناشناس (Anonymous) رو به رو شد. ماه مارس گذشته نیز انتخابات داخلی حزب دموکرات کانادا در پی حمله هکرها به مشکل برخورد. این در حالی است که طی چند سال اخیر انتخابات ملی روسیه، اوکراین و کره جنوبی هم با تهاجم هکرها دست و پنجه نرم کرده است. این حملات لزوما تهدیدکننده انتخابات آمریکا نیست، چراکه در پی مشکلات گوناگون رای گیری الکترونیکی، برخی از ایالت ها هنوز از سیستم رای گیری کاغذی استفاده می کنند تا امکان نظارت و بازشماری دقیق تر آرا وجود داشته باشد. با وجود این اختلال موقت یا دستکاری وب سایت های رای گیری ناگزیر درصدی از آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را که به طور الکترونیکی واریز می شود، تهدید می کند.

گزارش: نسترن صائبی
منابع: فوربس و مانیتور
سال 2011 کلیپی در یوتیوب منتشر شد که گروه هک ناشناس در آن ادعا کرده بود نامزدان اصلی دو حزب دموکرات و جمهوریخواه را هدف قرار می‌دهد و انتخابات سال 2012 نیز هدف اصلی حملات این گروه هک خواهد بود. خیلی‌ها این کلیپ ویدیویی را یک ادعای دروغین خواندند، اما متخصصان امنیت انتشار چنین ویدیویی را از سوی این گروه هک شناخته شده چیزی بیش از یک شوخی ساده قلمداد می‌کنند.
کارلوس مورالز، نایب رییس بخش مهندسی و عملیات فروش بین‌المللی شرکتArbor Networks که تامین امنیت سایبری انتخابات فدرال مکزیک را برعهده داشت، می‌گوید: هکرهایی که انتخابات را هدف قرار می‌دهند این روزها زیاد شده‌اند و دیگر داریم عادت می‌کنیم که هر انتخابات الکترونیکی مورد تهاجم هکرها قرار بگیرد. در پی افزایش تجربه هکرها در حمله به انتخابات الکترونیکی، اگر یکی از انتخابات بزرگ مانند رای‌گیری ریاست جمهوری سال 2012 آمریکا با اختلال یا حتی تقلب روبه‌رو شود نباید زیاد تعجب کرد. طی رای‌گیری انتخابات فدرال مکزیک در سال میلادی گذشته هکرهایی که خود را به گروه ناشناس منتسب کردند، وب‌سایت رای‌گیری رسمی این انتخابات را مورد هجوم سازمان یافته و گسترده خود قرار دادند. این هکرها از حملات رد سرویس (DDoS) استفاده کردند که طی آن صدها کامپیوتر وب‌سایت هدف را بمباران اطلاعاتی می‌کنند و دسترسی عموم به وب‌سایت مورد نظر را مختل می‌کنند. گروه ناشناس مقامات برگزاری انتخابات جمهوری دومنیکن را نیز تهدید به حملات DDoS و ایجاد اختلال در شمارش آرا کردند. تهدید این گروه هک باعث شد برخی امنیت و اعتبار انتخابات این کشور را زیر سوال ببرند.
متخصصان امنیت همچنین بر این باورند که دستگاه‌های رای‌گیری الکترونیکی انتخابات آمریکا هم احتمال هک شدن را دارد. این دستگاه‌ها به اینترنت متصل نیستند و این به آن معناست که هکرها نمی‌توانند از این طریق آرا را دستکاری کنند.
خطر اصلی هکرهایی هستند که ممکن است پای دستگاه‌های الکترونیکی اخذ رای حاضر شوند و به طور سرپایی به این دستگاه‌ها نفوذ کرده و نتایج الکترونیکی را تغییر دهند.
بدافزار استاکس‌نت که سال 2010 کشف شد و شبکه‌های کامپیوتری منطقه خاورمیانه از جمله ایران را هدف قرار داد نمونه بارزی از نحوه عملکرد این حملات است. مشکل اصلی دستگاه‌های الکترونیکی رای‌گیری آنجاست که تمام اطلاعات به طور الکترونیکی و مجازی درون آنها ذخیره می‌شود و هیچ سند کاغذی از آنها در دست نخواهد بود. به بیان دیگر می‌شود نتایج آرای الکترونیکی را بی‌آنکه کسی متوجه شود یا به تعداد درست آرا و درصد تفکیک آن پی ببرد کاملا تغییر داد.

تست تبلت سرفیس برای رای گیری در آمریکا
از تبلت سرفیس مایکروسافت در ایالت ویرجینیا به عنوان دستگاه رای‌گیری تست گرفته شد. Democracy Live که اقدام به برگزاری این تست رای‌گیری کرده است و رای‌گیری‌های دیجیتالی را در آمریکا انجام می‌دهد از اپلیکیشن LiveBallot در تبلت سرفیس به همراه مرورگر خود استفاده کرده است که از Windows Azure مبتنی بر پلات‌فورم ابری بهره می‌برد. استفاده از اپلیکیشن LiveBallot در تبلت سرفیس رای‌گیری برگه‌ای و چاپ برگه‌های رای‌گیری را حذف و انجام عملیات رای دادن را تسهیل کرده است. برایان فینی، رییس Democracy Live اعلام کرده است که در انتخابات امسال ریاست جمهوری آمریکا حداقل در یک ایالت از تبلت سرفیس و اپلیکیشن اختصاصی رای‌گیری LiveBallot استفاده خواهد شد و با مایکروسافت مذاکره کرده تا تبلت‌های سرفیس بیشتری را برای رای دادن آمریکایی‌ها در اختیار آنها دهد.
وی افزود: بسیاری از دستگاه‌های رای‌گیری قدیمی و مرسوم رای‌گیری در آمریکا از پردازنده 486-era اینتل استفاده می‌کنند که بسیار کند و در مقایسه با سرفیس بسیار ضعیف است و تست انجام شده برای دریافت بازخوردهای آن در جریان انتخابات است که در صورت استقبال از سرفیس برای رای‌گیری از آن استفاده خواهد شد.



نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :