fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 223468
تاریخ انتشار : 3 آبان 1396 11:33

عضو هیات علمی دانشگاه شریف:

فین تک ها بانکداری سنتی را تهدید می کنند

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: فین تک ها با ورود به صحنه، انتظارات مشتریان را باز تعریف و نظام سنتی را تهدید می کنند.

ستاد خبری نمایشگاه- علی کرمانشاه گفت: در سال های اخیر فناوری های دیجیتال به طور فزاینده ای دربین رهبران کسب و کار ها و همچنین صاحب نظران دانشگاهی به عنوان مهم ترین عامل در ایجاد تغییرات و تحولات ساختاری جوامع مورد تاکید قرار گرفته و در بین حوزه های مختلف صنعت تجارت و اقتصاد و کمتر عرصه ای را می توان برشمرد که به نحوی تحت تاثیر انقلاب دیجیتال قرار نگرفته باشد.
معاون سابق بانک مرکزی افزود: موسسات مالی و بانکی احتمالا به دلیل وابستگی بالای محصولات و فرایند های آنها به اطلاعات، از دیرباز در به کار گیری فناوری های اطلاعات و ارتباطات و در سال های اخیر از فناوری های دیجیتال نقشی پیشگام داشته اند.
وی گفت: مروری اجمالی بر عملکرد چند دهه گذشته نظام بانکی کشور حاکی از آن است که این بخش از فناوری تا حد بسیار زیادی در جهت ارتقای عملکرد مدل های کسب و کار موجود بهره برده است. به علاوه در سال های اخیر فعالیت های ارزشمندی در جهت ایجاد کسب و کار های جدید با اتکا به فناوری های دیجیتال انجام شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: از جمله مهم ترین ارکان و پدیده هایی که در سال های اخیر در نظام بانکداری جهانی در راس مباحث و گفتمان تحول دیجیتالی قرار گرفته است مقوله فین تک ها است. این شرکت ها که تکنولوژی و مدل های نوین کسب و کار را در خدمت بخش های مختلف قرار می دهند، با ورود به صحنه، انتظارات مشتریان را باز تعریف و نظام سنتی را تهدید می کنند. مر ز های صنعت موجود و یکپارچگی خدمات مالی را بر هم می زنند و منجر به حذف واسطه گری سنتی می شوند.
کرمانشاه گفت: نظام بانکی کشور در سال های اخیر با مشکلات و چالش های عدیده ای مواجه بوده است. چالش هایی مثل تنگنا های اعتباری، دارایی های غیر مولد، نارضایتی مشتریان، ساختار ها و فرایندهای ناکارا مواجه شده که برون رفت از آن نیازمند اصلاحات ساختاری عمیق و گسترده است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :