fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 90950
تاریخ انتشار : 19 دی 1394 11:42

در نشست شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان اعلام شد:

آریان دایره شرکای تجاری خود در زمینه FCP را گسترده می‎کند

فقدان محدودیت فناوری و گستره کشوری، دو ویژگی مثبتی است که پروانه‎های FCP دارند. این بخشی از صحبت های محسن یوسف پور، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان در نشست خبری است که با حضور نایب رییس هیات مدیره و مشاوران ارشد این شرکت برگزار شد.

فناوران- یوسف پور با بیان این که شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان، کنسرسیومی متشکل از 9 شرکت است گفت: شرکت های فناپ، گسترش اطلاعات و ارتباطات ندا رایانه، آزادنت رسانه، رسانه آوابرید، شبکیه شریف، توسعه ارتباطات هما، ارتباطات اوراکل، فنی مهندسی مروا سیستم و پردیس اطلاع رسان سپهر سهام داران شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد هستند.
او در خصوص دریافت پروانه FCP توسط این شرکت گفت: یکی از دلایل صدور پروانه های FCP تجمیع پروانه های قدیمی صادر شده در حوزه ی اینترنت و فناوری ارتباطات است. در این خصوص توانستیم با تشکیل کنسرسیومی از فعالان این عرصه، روز دوازدهم دی ماه جاری، پروانه FCP را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور دریافت کنیم.
یوسف پور ادامه داد: شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان از زمان تاسیس کنسرسیوم، با هدف تامین یکی از اهداف دولت درباره صدور پروانه جدید و هم چنین توسعه شبکه همکاران تجاری خود، با فعالان تهرانی و شهرستانی در کل کشور وارد مذاکره شد تا ضمن کسب سهم بازار مناسب در بدو فعالیت، بتواند فعالان صنعت در بخش خصوصی را دور هم جمع کند. مدیرعامل توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان با بیان این که تاکنون توانستیم 53 پروانه یا 40 شرکت را در قالب یک پروانه تجمیع کنیم، گفت: با بیش از 80 شرکت وارد مذاکره جدی شده ایم و در مرحله امضای قرارداد با آنها هستیم. همچنین این آمادگی را داریم که دارندگان پروانه های قدیمی (PAP، PSTN، ISDP، ISP و VOIP) به شبکه همکاران تجاری ما افزوده شوند.
او در خصوص وضعیت اشتراک سهام در این شرکت گفت: براساس قانون، دارندگان پروانه های قدیمی در قالب، PSTN، ISDP و ISP باید حداقل 35 درصد از سهام FCP را داشته باشند هرچند که برای افزایش میزان سهام داری این شرکت ها منع خاصی وجود ندارد. هم اکنون نیز 35 درصد سهام این شرکت متعلق به شرکت های ندا رایانه، آزادنت رسانه، رسانه آوابرید، شبکیه شریف، توسعه ارتباطات هما، ارتباطات اوراکل، فنی مهندسی مروا سیستم و پردیس اطلاع رسان سپهر و 65 درصد متعلق به فناپ است.یوسف پور در مورد برنامه های این شرکت برای ورود به بازار گفت: معتقدیم تنها بخشی از ظرفیت های استفاده از پروانه ی FCP در کشور فراهم شده است. بنابراین قصد داریم از حداکثر فرصت ها و ظرفیت های موجود استفاده کنیم و این فعالیت ها را توسعه دهیم. به عنوان مثال LTE یکی از مهم ترین ظرفیت هایی است که برنامه ی جدی برای ورود به این حوزه داریم.وی گفت: طرح تجاری فناپ با شرکت خارجی در زمینه اپراتورهای مجازی قطعی شده و شریک خارجی ما اپراتور Lebara از انگلستان است. این شرکت علاوه بر حضور در 12 کشور اروپایی در خاورمیانه نیز تجربه صدور سیم کارت و ارایه خدمات را دارد. در ادامه ناصرعلی سعادت؛ نایب رییس هیات مدیره شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان در خصوص تمدید انحصار ایرانیان نت گفت: چنین مصوبه ای تا امروز روی سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی درج نشده، بنابراین نمی شود درباره آن صحبت کرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :