fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 64359
تاریخ انتشار : 18 آذر 1393 10:34

الکامپ بیستم در غیبت متولیان دولتی ومدعیان خصوصی فاوا افتتاح شد

جای خـالی وزیر

بیستمین نمایشگاه الکترونیک کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ 2014) دیروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه ها، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد افتتاح شد. اما در جمع مدیران حاضر هیچ نماینده ای از وزارت ICT به عنوان متولی فناوری اطلاعات کشور حضور نداشت.


فناوران
- در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ایراد سخنرانی خودداری کرد و این وظیفه را به رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال سپرد که موسوی در این‎باره گفت: آقای جنتی عادت دارند که برای هر موضوع مطالعه کنند و روز گذشته به دلیل اینکه در نشست وزرای اطلاع رسانی مشغول بودند، فرصت مطالعه نداشتند.
   همکاری مرکز تجارت جهانی دوبی برای برگزاری  الکامپ 21
رییس مجمع تشکل های فناوری اطلاعات و مجری الکامپ 20 در مراسم افتتاحیه با بیان این مطلب که در نماینده مرکز تجارت جهانی دوبی پیشنهاد  همکاری برگزاری الکامپ 21 را داده است، گفت: شب گذشته نماینده مرکز تجارت جهانی دوبی پس از بازدید از نمایشگاه الکامپ، پیشنهاد کرد که برای سال آینده شریک تجاری الکامپ ایرانی باشد و الکامپ را در سطح منطقه معرفی کند. محمدرضا طلایی همچنین افزود: برگزاری نمایشگاهی ظرف 6 روز کاری نشان از عزم و توانایی شرکت های آی تی دارد. در نمایشگاه امسال حدود 320 شرکت ایرانی و خارجی در فضایی بالغ بر 16 هزار و پانصد متر مربع جدیدترین دستاوردهایشان را به نمایش گذا شته ند. وی تاکید کرد: نمایشگاه امسال به عنوان شفاف ترین الکامپ از نظر مالی برگزار شده است.
  گلایه از غیبت وزیر ICT
در ادامه مراسم افتتاحیه، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران از حضور نیافتن وزیر ارتباطات و معاونان او در مراسم افتتاحیه الکامپ بیستم گلایه کرد. جلال پور گفت: از وزیر ارتباطات و معاونان که هیچ کدام در مراسم امروز حاضر نشدند گلایه داریم. وی گفت: آقای واعظی در ابتدای کار خود به ما اعلام کرد که 27 سال تجربه سیاست خارجی خود را به حوزهICT خواهد آورد. این در حالی است که در مدت فعالیت ایشان مشاهده کردیم که تمرکز خاصی روی مباحث داخلی نداشتند و در مورد سیاست خارجی نیز اقدامات چندانی از ایشان ندیدیم.
وی افزود: انتظار ما این بود که وزیر در برگزاری بزرگترین رویداد تجاری وقت و انرژی بیشتری بگذارد. جلالی پور گفت: اتاق بازرگانی پشت تشکل های خود است و آنها را در برگزاری نمایشگاه یاری می کند.
وی با بیان اینکه اتاق بحث برگزاری نمایشگاه ها را جدی گرفته است، گفت: در این رابطه تلاش کرده ایم که در نمایشگاه آلمان و دبی نیز پاویون داشته باشیم.
  موافق برگزاری نمایشگاه توسط طلایی بودم
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه ها  نیز در این مراسم پس از تشکر زیاد از نمایندگان اتاق بازرگانی و وزارت ارشاد، با بیان این که از ابتدا موافق برگزاری نمایشگاه توسط آقای طلایی بودیم، گفت: در ابتدا برای برگزاری الکامپ آقای جهانگرد و معاونان وزارت ارتباطات به عنوان متولی ICT کشور اصرار کردند و علی رغم میل باطنی به لحاظ جایگاه مجوز را در اختیار وی قرار دادم.
 اسفهبدی افزود: در زمان ارایه مجوز اعلام کردم که نظر من آقای طلایی، رییس تشکل های فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران است؛ اما در آن زمان آقای جهانگرد و معاونان وزارت ارتباطات در جلسات مختلفی که با من برگزار کردند، اعلام کردند که متولی ICT کشور هستیم و از این رو مجوز الکامپ را به ما بدهید.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه ها اظهار داشت: علی رغم میل باطنی اما به لحاظ جایگاهی مجوز را در اختیار جهانگرد قرار دادیم. در لحظات آخر با التیماتوم 48 ساعته ای که به سازمان نظام صنفی رایانه ای دادم آنها از برگزاری نمایشگاه انصراف دادند. وی ادامه داد: به این ترتیب شبانه برای برگزاری نمایشگاه با رییس تشکل های ICT تماس گرفتم. وی گفت: روز گذشته که آقای طلایی را دیدم بسیار ناراحت شدم زیرا وی به دلیل کار شبانه روزی در چند روزه، استرس از صورت شان می بارید و پلک چشمانش می پرید. اسفهبدی تاکید کرد: بنابراین ما هرجا که به کار سخت و گرفتاری دچار شویم به اتاق بازرگانی مراجعه می کنیم.
  فراخوان به صنف IT برای بومی سازی تولید محتوا
رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‎های دیجیتال وزارت ارشاد هم در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه الکامپ گفت: استراتژی های کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی، این است که کاربران در محیط های بومی داخلی فعالیت کنند. بموسویان افزود: ما در این نمایشگاه  برای آماده سازی تمامی دست اندکاران را به کمک از طلبیدیم. وی اظهار داشت: در آینده نزدیک مخاطبان دیگر مصرف کننده نیستند بلکه کسانی هستند که حرفه ای هستند و در این صحنه به عنوان تولید کننده محتوا محسوب می شوند. موسویان  افزود: اگر این مطلب را در نظر بگیریم که در سال 2015 حضور متوسط بشر در جامعه مجازی بیشتر از زمان حضور به جامعه واقعی خواهد بود به این مطلب پی می بریم که همگرایی محتوا در حال شکل گیری است و باید توجه جدی به بازیگران محتوا ساز در این بستر داشته باشیم. وی گفت: سال 2030 نقطه بلوغ جامعه شبکه ای خواهد بود و ما جامعه ای خواهیم داشت که از وب 5 برای حکمرانی استفاده خواهد کرد. وب 5 با زیرساخت شبکه عصبی ورود خواهد کرد. به گفته وی ،تحقیقات انجام شده در آمریکا نشان دهنده آن است که بیش از 70 درصد کاربران ابتدا جستجو را با زبان مادری شروع می کنند . وی تاکید کرد:: پس اگر ما به ساخت محتوا همت بگماریم می توانیم خوشبین باشیم که کاربران در محیط ساخته شده توسط دست اندرکاران بومی قرار بگیرند و این به این معناست که کاربران پس از ورود به این صحنه در صفحات آماده شده ما قرار خواهند گرفت.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :