fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 50255
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1393 11:7

نامه سرگشاده اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران به رییس جمهور:

برای حل معضل تعرفه نوت بوک تدبیر کنید!

اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در نامه ای سرگشاده به رییس جمهور مراتب اعتراض خود به افزایش تعرفه نوت بوک را اعلام کرد و خواستار رسیدگی به این موضوع شد.
فناوران- در نامه اتحادیه صنف فناوران رایانه به حسن روحانی آمده است: "آقای رییس جمهور انتخاب شما و استفاده از افراد صاحب نام برای کابینه، امید اصناف به روزهای خوش را تقویت کرد اما این جشن و سرور در حوزه اصناف دوامی نیاورد و با اتفاقات سال ۹۲ به خصوص در حوزه IT شیرینی را به کام ما تلخ کرد. وزیر محترم صنعت در روزهای پایانی سال ۹۲ مصوبه ای را مورد تایید قرار دادند که طبق آن تعرفه گمرکی نوت بوک از ۴ درصد به ۱۰ درصد به بهانه تولید داخلی و حمایت از آن افزایش پیدا کرد. 
توجه حضرتعالی را به این نکته جلب می کنم که حاشیه سود در صنف IT در حد یک درصد بوده و این نکته قابل اهمیت است که ۵ هزار واحد صنفی این حوزه که اکثرا با تحصیلات عالیه، جوان و نابغه هستند با مصوبه اخیر دچار مشکلات فراوانی شده اند و حتی حقوق مصرف کننده که شعار و دغدغه همیشگی ماست ضایع شده است. 
در ادامه این نامه آمده است: یک شرکت به بهانه تولید، حداکثر استفاده را کرده و تصمیمی که در کمیسیون ماده یک وزارت صنعت گرفته شده، راه را برای کسب و کار سالم بسته و منافع و راه را برای افراد سود جو و قاچاقچی هموار کرده است در حالیکه این افزایش تعرفه باعث حمایت از تولید نخواهد شد و شرکت به اصطلاح تولیدکننده مذکور با رانتی که فراهم شده قطعات را به صورت نیمه آماده وارد کرده و از تعرفه های پایین در این حوزه بنام تولید استفاده و کالا را با تعرفه جدید به فروش می رساند. 
به این ترتیب در این راه سود بسیار زیادی را به شکل غیر قانونی کسب خواهد کرد و حقوق دیگر فعالان این حوزه به سادگی نادیده گرفته خواهد شد و نهایتا این مصرف کننده است که باید تاوان آن را پرداخت کند. 
به نظر می رسد که طی این مراحل و مصوب شدن این تعرفه بدون کمک و یاری رساندن بخشی از مجموعه های دولتی و تصمیم گیران این حوزه کاری نشدنی است. یا حداقل این طور می توان گفت که متاسفانه مسوولان نتوانسته اند موضوع را تحلیل و کار شناسی و تبعات آن را بررسی کنند. و حتی نخواسته اند از اتحادیه ذی ربط که زنجیره اتصال بخش دولتی و خصوصی است، تقاضای کار شناسی کنند. 
آقای رییس جمهور! چطور است این شرکت که قادر نیست حتی یک پیچ ساده این گونه دستگاه ها را تولید نماید نام خود را تولیدکننده گذاشته و آیا صرفا با مونتاژ قطعات واردشده می تواند نام تولیدکننده را یدک داشته باشند؟ 
اگر این شرکت تولیدکننده است باید با افتخار روی کالا (ساخت ایران) را درج کند نه اینکه نام کشور تولیدکننده واقعی اینگونه دستگاه ها را درج کرده و نام خود را تولیدکننده بگذارند. 
آیا اگر حتی چنانچه این شرکت تولیدکننده باشد، می توانند سلیقه های مختلف مصرف کنندگان حوزه IT راتنها با یک برند پاسخگو باشد؟ 
آیا تولیدات این شرکت از نظر تعدادی به آن نقطه رسیده که به واردات در این حوزه نیاز نباشد که چنان حاشیه امنیتی برای خود ایجاد کرده و از افزایش تعرفه سودهای کلانی را حاصل نماید؟ 
اینجانب عاجزانه به عنوان نماینده صنف IT از حضرتعالی درخواست می کنم به صورت ویژه دستور به پیگیری و یا فرستادن یک نماینده مطمئن به این موضوع را صادر فرمایید تا این مشکل بیش از این در صنف  ITباعث نگرانی و ضرر و زیان نشود. 
اگر تصمیم دولت در جهت حمایت از تولید و تولیدکنندگان واقعی است می توان با بسته های حمایتی آن ها را حمایت کرد نه با افزایش تعرفه ها. علاوه بر موارد مطروحه فوق دولت با رواج قاچاق خود را از درآمد ورود کالا از مبادی قانونی و گمرکی محروم می کند که این محروم کردن کل کشور از درآمدی است که متعلق به بیت المال است، لذا خواهشمند است در صورت امکان و صلاحدید، هر چه سریع تر دستور رفع این مشکل صادر شود.»


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :