fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 229619
تاریخ انتشار : 11 دی 1396 10:31

مدیرعامل خدمات آواژنگ در گفت و گو با فناوران:

فرایند انتخابات نصر تهران نیازمند اصلاحات اساسی است

فخری زارع - پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، پنج شنبه هفته گذشته برگزار شد. در این دوره با وجود افزایش 2 برابری تعداد اعضا، تنها 61 نفر نامز شدند و بسیاری از کاندیداها به دلایل مختلف از جمله امضای برگه حسن شهرت از سوی 148 نفر از اعضای صنف ICT، از کاندیداتوری انصراف دادند.

حمیدرضا فراهانی مدیرعامل شرکت خدمات آواژنگ هم یکی از کاندیداهای انتخابات نصر تهران بود که به عنوان نامزد انتخابات ثبت نام کرد، اما با افتادن در پروسه جمع آوری امضای حسن شهرت از کاندیداتوری پشیمان شد و انصراف داد. در ادامه با او گفت و گویی کرده ایم که می خوانید.

 جمع آوری امضای حسن شهرت فرایندی اشتباه
حمیدرضا فراهانی مدیرعامل شرکت خدمات آواژنگ در مورد دلایل انصراف خود از کاندیداتوری پنجمین دوره از انتخابات نصر تهران، به فناوران گفت: در انتخابات دوره های قبل، باتوجه به تعداد محدود  اعضای سازمان نصر تهران، جمع آوری امضا برای برگه حسن شهرت معقول و ساده بود، اما با افزایش تعداد اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای در این سه سال باید راهکاری برای این موضوع اتخاذ می شد و روند برگزاری انتخابات تغییر می کرد. چراکه جمع آوری 148 امضا فرایندی زمان بر و اشتباه است.
وی افزود: زمانی که برای امضا برگه حسن شهرت به سازمان نصر تهران آمدم، متوجه شدم بسیاری از افرادی که از یکدیگر امضا می گیرند، همدیگر را نمی شناسند. بنابراین اغلب بدون اینکه شناختی از هم داشته باشند برگه حسن شهرت را امضا می کنند که به نظر کاری بیهوده و بی پایه و اساس است.
فراهانی اضافه کرد: زمانی که به پروسه وقت گیر و بی فایده جمع آوری امضای حسن شهرت اعتراض کردم، گفتند سامانه ای طراحی خواهد شد تا نامزدها بتوانند با رجوع به آن تاییدیه های لازم را بگیرند. اما از آنجایی که 26 آذرماه سامانه آغاز بکار کرد و اطلاع رسانی کافی در این خصوص صورت نگرفت، تنها  دو هزار بازدیدکننده داشت و تا جایی که اطلاع دارم خیلی از کاندیداها مانند من منصرف شدند و در انتخابات سازمان شرکت نکردند.
فراهانی با بیان اینکه هیات مدیره سازمان هم به امر واقفند که روند انتخابات باید تغییر کند، گفت: به اعتقاد من، به دلیل سیاست های پشت ماجرای انتخابات، نمی خواهند افراد زیادی کاندیدا شوند. 
وی تاکید کرد: برای صنف فناوری اطلاعات این روش نامزد شدن در انتخابات اصلا مناسب نیست و قطعا لازم است برای انتخابات دوره بعد راهکاری برای آن اتخاذ شود.
 لزوم افزایش قدرت چانه زنی سازمان با دولت
 مدیرعامل خدمات آواژنگ در ادامه سخنان خود با بیان اینکه موافق تشکیل ائتلاف و گروه در انتخابات هستم، گفت:  تشکیل ائتلاف ها در ایام برگزاری انتخابات کاملا مرسوم است و در کل دنیا هم اتفاق می افتد. اما مهم این است که به افراد صنفی و کاربلد رای داده شود و افرادی به هیات مدیره وارد شوند که برای کار صنفی وقت و زمان کافی داشته باشند.
فراهانی افرود: سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران از نظر من هنوز قدرت اجرایی ندارد. در دوره ریاست آقای سعادت یکسری اتفاقات افتاد، مانند حضور وی در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات، اما سازمان هنوز در بسیاری موارد برش لازم را ندارد و برای اینکه بتواند مطالبات صنف را پیگیری کند، باید خیلی قوی تر عمل کند. 
وی تاکید کرد: سازمان نظام صنفی رایانه ای باید آنقدر قوی باشد که در حوزه های تصمیم گیری در مورد مسایل فناوری اطلاعات، نظرات صنف نیز لحاظ شود. وی اضافه کرد: واقعا نمی دانم چرا در صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات تا این حد تفرقه وجود دارد و اتحادی بین فعالان صنف نیست.
مدیرعامل خدمات آواژنگ تصریح کرد: به نظر می رسد، اتحادیه خیلی مصرانه تر تلاش می کند و برای احیای حقوق فروشگاه ها می جنگد و مدام در حال رایزنی  با دارایی، گمرک، بیمه و غیره است. اما سازمان در حوزه کاری ما که واردات سخت افزار است کاری  انجام نمی دهد و شرکت ها با مشکلات زیادی مانند مالیات، تعرفه گمرکی، فرایند واردات، بیمه، آزمایشگاه ها، نرخ آزمایش ها، تکرار و تعداد نمونه هایی که انجام می شود و غیره دست و پنجه نرم می کنند. 
وی افزود: از هیات مدیره جدید سازمان می خواهیم در این دوره بیشتر مطالبات شرکت های سخت افزاری را پیگیری کرده و روی مشکلات اعضای صنف کار کنند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :