fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 229015
تاریخ انتشار : 5 دی 1396 12:27

شهاب جوانمردی، مدیرعامل فناپ:

سطح فعالیت سازمان باید ارتقا یابد

شهاب جوانمردی، مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان است و عضویت در هیات مدیره شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد (شناسا)، ریاست هیات مدیره شرکت اپسان و... را در کارنامه دارد. او همچنین عضو کمیسیون بانکداری الکترونیکی نظام صنفی رایانه ای کشور بوده است و از این جهت با کار صنفی بیگانه نیست. فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و DBA از دانشگاه بوردو فرانسه، چشم انداز بزرگی برای سازمان نظام صنفی رایانه ای متصور بوده و معتقد است سطح فعالیت سازمان باید جابه جا شود.

 چه شد که به رقابت های انتخاباتی گام گذاشتید؟
مهم ترین موضوعی که سبب شد تصمیم به کاندیداتوری بگیرم این بود که معتقدم صنف باید ساختار پاسخگویی به نیازهای سطوح مختلف فعالان صنفی را داشته باشد. در سال های پیش، تعداد شرکت های کوچک و متوسط حوزه بیشتر بود و به همین دلیل اکثر فعالیت های سازمان نظام صنفی رایانه ای، دنبال کردن مسایل و مشکلات این شرکت ها بود. اما وقتی به بحث پیشرانی صنعت توجه کنیم، کار به این شکل است که وقتی شرکت های بزرگ شکل می گیرند، می توانند زنجیره ارزشی ایجاد کنند که در جریان آن شرکت های کوچک و متوسط زیادی مشغول به فعالیت شوند. به همین دلیل با گذشت زمان موضوع توجه به شرکت های بزرگ موضوعیت بیشتری می یابد.
 سازمان نظام صنفی رایانه ای چه ظرفیت و راهکاری برای این موضوع دارد؟
از یک سو صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات توسعه یافته و گردش مالی صنعت روز به روز بزرگ تر می شود و از سوی دیگر این صنعت به صنایع دیگر گره خورده و این موضوع اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات را دوچندان کرده است. در چنین شرایطی باید سازمان نصر یک نقش فرابخشی ایفا کند و تنها به دنبال حل مسایل جاری شرکت ها نباشد.
سازمان نظام صنفی رایانه ای می تواند نقش آفرینی خود را در قالب یک پنجره ملی تعریف کند و با تبیین اینکه ظرف 10 تا 15 سال آینده حوزه فاوا چه سهمی از تولید ناخالص داخلی خواهد داشت، الزامات آن را مشخص و پیگیری کند. به این مسایل پیشتر در صنف پرداخته نشده و باید سطح صنف جابه جا شود. 
 آیا آمادگی لازم برای این تغییر سطح فعالیت سازمان نصر وجود دارد؟
قطعا این اتفاق باید بیفتد و این سرنوشت محتوم صنف است. حال اگر خودآگاه متوجه ضرورت این موضوع باشیم، کارها تسریع می شود، در غیر این صورت یک دوره کار متوقف می شود و شکست می خورد و نسل بعدی از نو کار را پیگیری کرده و بنایی جدید می سازند.
 از نظر آمادگی دولت چطور؟ تعامل دولت دوازدهم با بخش خصوصی را چطور می بینید؟
حداقل در دوره اخیر ریاست جمهوری و وزارت آقای جهرمی، زمینه های پررنگی برای تعامل وجود دارد. به هر حال دولت ها اصولا علاقه ای به کوچک شدن و واگذاری کارهایشان به بخش خصوصی ندارند چرا که بخش خصوصی را نامطمئن و گاهی سودجو می بینند. در حالی که اساسا در حوزه تکنولوژی، دولت جایگاهی ندارد و نهایتا باید به سیاستگذاری های بالادستی در جهت تعیین اولویت های اصلی کشور بپردازد. 
ما باید این سوال را مطرح کنیم که چرا رتبه بندی شرکت های خصوصی باید در دست یک نهاد دولتی باشد و قطعا این کار را بخش خصوصی دقیق تر و بهتر انجام خواهد داد. هرچقدر پتانسیل های بخش خصوصی بیشتر به دولت نشان داده شود، دولت هم نقش پررنگ تری برای این بخش قائل 
خواهد شد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :